Ruilen & retourneren

Algemene retourregels

  • Artikelen dienen ongebruikt, compleet, in originele staat, in originele verpakking te worden geretourneerd.
  • Bij beschadiging of incomplete artikelen kan de retournering niet in behandeling worden genomen.
  • Direct omruilen voor een ander artikel is alleen mogelijk in onze showroom.
  • Bekijk de algemene voorwaarden van Eco-bouwmaterialen.

Ruilen via onze showroom - GRATIS

U kunt de goederen binnen 14 dagen ruilen bij onze showroom mits de artikelen in originele staat verkeren (ongeopend, onbeschadigd etc.) en ontvangt u van ons de gewenste producten. Meldt uw ruiling o.v.v. uw bestelnummer via info@eco-bouwmaterialen.nl aan ons en geef tevens aan welke artikelen u graag wilt hebben.

Ruilen via PostNL- vanaf EUR 7,50

U kunt de goederen binnen 14 dagen retourneren aan onderstaand adres mits de artikelen in originele staat verkeren (ongeopend, onbeschadigd etc.). Meldt uw retour o.v.v. uw bestelnummer via info@eco-bouwmaterialen.nl aan ons en geef tevens aan welke artikelen u graag in de plaats wilt hebben. De kosten van het retourneren en opnieuw verzenden zijn voor uw rekening.

Retouradres:
Hoogstraat 6
7227 NJ Toldijk

Ruilen via extern transportbedrijf - vanaf EUR 62,50

U kunt de goederen binnen 14 dagen retourneren aan onderstaand adres mits de artikelen in originele staat verkeren (ongeopend, onbeschadigd etc.). Meldt uw retour o.v.v. uw bestelnummer via info@eco-bouwmaterialen.nl aan ons. Wij zullen contact met u en het externe transportbedrijf opnemen om de retournering te regelen. De kosten van het retourneren en opnieuw verzenden zijn voor uw rekening.

Wettelijke garantie

Bij aankoop van artikelen via Eco-bouwmaterialen is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijk termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten.

1
0