Ruilen & retourneren

Is uw aankoop niet geheel wat u ervan verwacht had? Ook dan helpen wij u graag. U kunt de goederen binnen 14 dagen na aankoopdatum retourneren*. Wij hebben alles voor u op een rijtje gezet:

  • Artikelen dienen ongebruikt en onbeschadigd, in originele staat, (liefst) in originele verpakking te worden geretourneerd.
  • Retourneren binnen 14 dagen na aankoopdatum*.
  • Retour zenden is op eigen risico. Kosten zijn tevens voor eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs!

*Uitzonderingen zijn: speciale bestellingen, op wens gemaakte artikelen (zoals BaseBeton of een specifieke kleur verf), en op maat gemaakt artikelen (zoals isolatie materiaal in een specifieke afmeting).

Hoe werkt het proces van retournering?

U meldt het retourneren maximaal 14 dagen na aankoopdatum bij ons. Zorg ervoor dat de artikelen in originele staat verkeren (ongeopend en onbeschadigd). Meldt uw retourzending o.v.v. uw bestelnummer via info@eco-bouwmaterialen.nl. Als het gaat om een ruiling dan vernemen wij ook graag welke artikelen u wilt ontvangen.

De kosten van het retourneren en opnieuw verzenden zijn voor eigen rekening.

Retouradres Nederland:


Eco-bouwmaterialen
Hoogstraat 6
7227 NJ Toldijk

Heeft u een palletlevering gehad die moet worden geretourneerd? Dan gelden hiervoor ook de bovenstaande voorwaarden. Wij nemen contact met u op en het externe transportbedrijf om de retournering te regelen. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Wat houdt wettelijke garantie in?

Bij aankoop van artikelen via Eco-bouwmaterialen is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijk termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten.

Service & contact

 


Telefoonnummer: 0575 432 336
Ma t/m vr 08:30 - 17:00 uur


E-mail: info@eco-bouwmaterialen.nl
Ma t/m vr 08:00 - 17:00.

0