Ruilen & retourneren

Is uw aankoop niet geheel wat u ervan verwacht had? Ook dan helpen wij u graag. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  info@eco-bouwmaterialen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Voor welke producten geldt dit precies:

  • Artikelen welke op kleur moeten worden gemaakt;
  • Alle materialen die in afwijkende maten moeten worden gemaakt op wens klant (verwarmingspanelen, isolatie etc).

Hoe werkt het proces van retournering?

U meldt het retourneren maximaal 14 dagen na aankoopdatum bij ons. Zorg ervoor dat de artikelen in originele staat verkeren (ongeopend en onbeschadigd). Meldt uw retourzending o.v.v. uw bestelnummer via info@eco-bouwmaterialen.nl. Als het gaat om een ruiling dan vernemen wij ook graag welke artikelen u wilt ontvangen.

Retouradres Nederland:


Hoge Balver 9

7207 BR Zutphen

Heeft u een palletlevering gehad die moet worden geretourneerd? Dan gelden hiervoor ook de bovenstaande voorwaarden. Wij nemen contact met u op en het externe transportbedrijf om de retournering te regelen.

Wat houdt wettelijke garantie in?

Bij aankoop van artikelen via Eco-bouwmaterialen is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijk termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten.

Service & contact

 


Telefoonnummer: 0575 432 336
Ma t/m vr 08:30 - 12:30 en van 13.00 - 17.00 uur


E-mail: info@eco-bouwmaterialen.nl
Ma t/m vr 08:30 - 12:30 en van 13.00 - 17.00 uur

De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.