Producten

Tierrafino Leemplaten, platen

1,074.001,430.00

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino Leemplaten zijn afbouwplaten geschikt voor wanden en plafonds die afgewerkt kunnen worden met leemstuc of ander pleister materiaal. Leemplaten zijn duurzaam, ecologisch verantwoord en circulair.

  Beschikbaar in 16 mm of 22 mm dik.

  Tierrafino Leemplaten zijn afbouwplaten geschikt voor wanden en plafonds die afgewerkt kunnen worden met leemstuc of ander pleister materiaal. De leemplaten zijn niet waterbestendig en hierdoor niet toepasbaar in ruimtes waar direct contact met water plaatst vind. Leemplaten zijn damp-open, vochtregulerend en antistatisch. De platen helpen bij het optimaliseren van de akoestiek. Tierrafino Leemplaten zijn duurzaam, ecologisch verantwoord en circulair.

  Beschikbare dikte/afmetingen:

  16 mm dik; 15 kg/stuk; 60 per pallet; 37,5 m2-

  22 mm dik; 19 kg/stuk; 40 per pallet; 25 m2

  Per stuk: 0.63m2

  Verwerking

  De platen zijn eenvoudig op maat te snijden en geschikt voor zowel de handige thuisklusser als de professional.

  Toepasbaar op balken, tengelwerk, houtplaten, gemetselde muren. metal-studsysteem en andere dragende ondergronden. Geschikt voor wanden, horizontale- en diagonale plafondconstructies. De platen zijn na bevestiging geschikt om te bepleisteren. De naden dienen te worden bedekt met bewapeningsgaas.

  Tierrafino leemplaten kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over onze producten. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de Sono Natur eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight825 kg