Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Leemplaten

Bent u op zoek naar leemplaten om te klussen? Bij Eco-bouwmaterialen kunt u terecht voor kwalitatieve leembouwplaten. U kunt leemplaten gebruiken voor toepassingen op gemetselde muren, tengelwerk, balken, houtplaten, metalstud-systemen en overige dragende ondergronden. Leemplaten zijn afbouwplaten voor wanden en plafonds in het interieur die afgewerkt kunnen worden met leem of kalk. De leemplaat is ideaal voor het snel creëren van een lemen-wand. U hoeft de platen enkel tegen een bestaande muur te schroeven. Bij een stenen of betonnen ondergrond wordt een regelwerk aanbevolen voor een betere bevestiging van de leemplaten. Wanneer de leemplaten bevestigd zijn, kan er direct gestukt worden met basisleem of een kalkpleister.

Leemplaten kunt u niet toepassen op plaatsen waar direct contact met water plaatsvindt. Leemplaten zijn het beste in het exterieur te verwerken indien deze goed afgeschermd zijn tegen direct contact met water.

5
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.