Farbtonfaecher-Colours-for-life

Auro Colours for life, 800 unieke kleuren natuurlijke verf!

Al jaren verkopen wij, van Eco-Bouwmaterialen.nl, de natuurlijke verven van het merk Auro. Dit merk staat bekend om de betaalbare verven, de goede kwaliteit en het grote assortiment diverse producten op natuurlijke basis. Nu heeft Auro iets nieuws: Colours for life, in deze blog vertellen wij u daar graag alles over!

Colours for life

Auro heeft een nieuw kleurmengsysteem ontwikkeld; Colours for life. Dit biedt vele nieuwe mogelijkheden, met dit systeem zijn er wel 800 unieke, prachtige kleuren leverbaar. Dit gebeurt op een mengmachine op basis van zuiver natuurlijke pigmenten. Waardoor verschillende soorten verf zoals leemverf, muurverf en glanslak van deze vele kleuren kunnen worden voorzien.

De uitgebreide kleurenkaart van Auro Colours for life kunt u hier bekijken.

Leemverf

Auro heeft een nieuwe leemverf (nr. 535) dit is een leemverf met natuurlijke ingrediënten. Het ademend vermogen van deze verf zorgt voor een gezond leefklimaat. De verf is kleurecht een emissiearm. Deze muurverf voor binnen kan worden aangebracht op organische en minerale ondergronden. Naast de kleuren van Colours for life is deze leemverf ook verkrijgbaar in de kleur wit.

Premium Muurverf

De ecologische premium muurverf nr. 555 is geschikt voor elke ondergrond. Deze interieurverf is eenvoudig aan te brengen, slijtvast, bestand tegen druppen en spatten. De muur- en plafondverf bestaat uit pure minerale pigmenten en zorgen samen met de vele unieke kleuren voor een fijne sfeer en een perfect resultaat.

Glanslak

Op zoek naar sneldrogende, oplosmiddelvrije en een waterverdunbare dekkende lak? Dan is de glanslak nr. 516 en de zijdeglanslak nr. 517 waarschijnlijk wat u zoekt. Deze lak is geschikt voor binnen en buiten en te gebruiken op hout, metaal en houtmaterialen. Natuurlijk is deze lak te krijgen in alle Colours for life kleuren!

Natuurlijke verf en verfbenodigdheden

Wij van Eco bouwmaterialen werken graag met natuurlijke verven. Naast de verven van Auro verkopen wij ook o.a. de merken: Tierrafino, Ecotec, Uula, Keim en Copperant. Ecologische verf brengt u natuurlijk het beste aan met een kwast of roller die duurzaam verantwoord is, zoals de Auro kwast of de producten van Eco Ezee.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, dan zijn wij via e-mail te bereiken op info@eco-bouwmaterialen.nl en telefonisch op 0575 432 336. Uiteraard bent u op afspraak ook welkom in onze showroom te Toldijk!

Deel dit verhaal:
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.