Producten

Uula Roslagin kleur 9 liter

283.00

Kies hier uw kleur: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Uula Roslagin is een transparante impregnerende beits voor buiten. Na aanbrengen blijft houtstructuur zichtbaar en geeft een halfglans. Roslagin geeft een beschermende en ademende laag, zodat het hout vocht kan opnemen en weer afgeven. Dit zorgt voor een goede weerbestendige bescherming van uw houtwerk. Roslagin is een natuurlijk product, gemaakt van gekookte lijnolie en houtteer. Als oplosmiddel wordt gomterpentijn gebruikt. De verf wordt gekleurd met oker en andere aardverfstoffen en titaanwit. Roslagin is gemakkelijk in het gebruik en ruikt aangenaam.

  Uula Roslagin is een transparante impregnerende beits voor buiten. Na aanbrengen blijft houtstructuur zichtbaar en geeft een halfglans. Roslagin geeft een beschermende en ademende laag, zodat het hout vocht kan opnemen en weer afgeven. Dit zorgt voor een goede weerbestendige bescherming van uw houtwerk. Roslagin is een natuurlijk product, gemaakt van gekookte lijnolie en houtteer. Als oplosmiddel wordt gomterpentijn gebruikt. De verf wordt gekleurd met oker en andere aardverfstoffen en titaanwit. Roslagin is gemakkelijk in het gebruik en ruikt aangenaam.

  Kleuren Uula Roslagin

  Uula Roslagin is verkrijgbaar in diverse kleuren, zie de kleurenkaart. Ook is deze beits beschikbaar in een transparante versie.

   

  Verwerking

  U kunt Roslagin gebruiken voor houten gevels en schuren, schuttingen, tuinhout, pergola’s, terrassen en voor houten boten. Roslagin is geschikt voor zowel nieuw als geïmpregneerd hout. Het is ook uitermate geschikt om over oude carbolineumlagen aan te brengen.Voorbewerking met grondverf is niet nodig. Zorg voor u begint voor een schone en vetvrije ondergrond. Roer de beits goed om. Desgewenst kunt u Roslagin verdunnen met terpentijn. Gebruik om Roslagin aan te brengen een langharige kwast of roller.

  • Nieuw hout: breng op nieuw hout een of twee lagen Roslagin aan, afhankelijk van de gewenste kleurintensiteit. Om uw hout in goede conditie te houden, adviseren we na twee jaar een volgende laag aan te brengen.
  • Oud hout: borstel van kaal hout stof en vuil af met een harde borstel. Dit kan droog of met water. Na droging brengt u een of twee lagen Roslagin aan, afhankelijk van de kleur die u wenst.

  Roslagin is stofdroog na ongeveer 4 dagen. Laat tuinhout, terrassen, pergola’s, boten en dergelijke tenminste 2-3 weken doordrogen, totdat de kleur niet langer afgeeft.

  Beschikbare afmetingen van Uula Roslagin

  • Geschaafd hout: ca. 8-10 m2/liter
  • Ruw hout: 6-8 m2/liter.

  Roslagin blank wordt geleverd in 0.9, 2.7 en 9 liter. Door toevoeging van kleuren wordt Roslagin kleur geleverd in ca. 1, 3 en 10 liter.

  Voordelen

  • Grondverf niet nodig.
  • In vele kleuren beschikbaar.

  Uula Roslagin kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Klik hier voor meer productinformatie over Uula Roslagin.

  Additional information

  Weight 10.8 kg