Uula olielazuur

Uula Olielazuur

Uula Olielazuur kan binnen en buiten toegepast worden. Het beschermt het hout tegen vocht en vuil, maar laat de houtstructuur zichtbaar blijven. Olielazuur is gemaakt van gekookte lijnolie en natuurlijke harsen. De kleur wordt verkregen met pigmenten als aardverfstoffen zoals bijv. oker en titaanwit. Olielazuur is geschikt voor nieuw onbehandeld hout en hout dat eerder is behandeld met transparante of dekkende lijnolie, alkydverf of beits. Binnen: toepassing op plafonds, deuren, vloeren, kozijnen, ramen en meubels. Buiten: toepassing op gevels van red cedar of verduurzaamd hout.

Uula Olielazuur bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

4
0