Producten

Uula Lineco 0.9 liter

38.95

Kies hier uw kleur: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Uula Lineco is een prettige, reukloze verf geschikt voor binnen en buiten. Te gebruiken voor ramen, deuren en kozijnen. Deze verf is halfglanzend en dekkend. Lineco is een natuurverf gemaakt van gekookte lijnolie en aardpigmenten. Deze natuurlijke verf bevat geen oplosmiddelen en is verkrijgbaar in vele kleuren.

  Uula Lineco is een binnen- en buitenverf voor ramen, deuren en kozijnen. De verf is halfglans en dekkend. Lineco is een zachtglanzende natuurverf gemaakt van gekookte lijnolie en aardpigmenten. Daarnaast bevat de verf geen oplosmiddelen. Het voordeel hiervan is dat vocht wordt opgenomen, maar een teveel aan vocht weer wordt ‘uitgeademd’. Hierdoor is uw houtwerk duurzaam beschermd. Lineco is gemakkelijk in onderhoud en laat ook na verloop van jaren niet los. Het is voldoende het houtwerk om de drie jaar bij te werken en om de zes jaar over te schilderen. Oude verflagen hoeven dan niet verwijderd te worden. Lineco is reukloos en verwerkt prettig.

  Kleuren Uula Lineco

  Uula Lineco is verkrijgbaar in vele kleuren, zie hier voor de uitgebreide kleurenkaart.

  Verwerking

  Breng Lineco binnen- en buitenverf aan met een kwast of roller. Gebruik Lineco bij voorkeur als het warm en droog weer is of onder geconditioneerde omstandigheden. Schilder nooit in de volle zon; dit geeft kans op blaarvorming op het verfwerk door te snelle droging van het oppervlak.

  Onder normale omstandigheden is de verf na ongeveer 8 uur droog en na twee dagen voldoende doorgehard om over te schilderen. Onder vochtige omstandigheden dient men rekening te houden met langere droogtijden.
  Verdunning en reinigen kan met gomterpentijn en eventueel na te wassen met Auro vloeibare zeep 411.

  Lineco verf brengt u gemakkelijk aan met de Eco Ezee kwasten en rollers. Deze zijn geschikt voor elk type verf en zowel ecologisch verantwoord als duurzaam.

  Beschikbare afmetingen van Uula Lineco

  Uula Lineco is verkrijgbaar in drie formaten blikken. Door toevoeging van kleuren wordt Lineco in kleur geleverd in een iets grotere hoeveelheid (ca. 1, 3, en 10 liter).

  Voordelen

  • In vele kleuren beschikbaar.
  • Bevat geen oplosmiddelen.
  • Ademend.
  • Zowel een binnen- als buitenverf.

  Uula Lineco kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Klik hier voor meer productinformatie over UULA Lineco.

  Additional information

  Weight 1.1 kg