Producten

Uula kookverf 10 Natuurwit

49.50254.00

Kookverf is een natuurvriendelijke verf, waterverdunbaar, voor binnen en buiten. Kookverf voorziet het houtwerk van een ademende, beschermende laag.

Kookverf is een natuurvriendelijke verf, waterverdunbaar, voor binnen en buiten. Kookverf voorziet het houtwerk van een ademende, beschermende laag. De unieke kookverfkleuren ontstaan door toepassing van aard- en minerale pigmenten in het kookproces, waarbij lijnolie en zetmeelstijfsel van rogge- en tarwebloem worden gekookt. Kookverf is gebruiksvriendelijk en het kan gemakkelijk met water en zeep van handen, gereedschap en kleding gewassen worden als de verf nog nat is.

Gebruik voor de verwerking van Kookverf een speciale kookverfkwast die veel verf kan opnemen of een roller. Kookverf kan ook aangebracht worden via airless spuiten.

Droogtijd
Kookverf droogt snel. De droogtijd is ca. 2 uur.

Rendement
Afhankelijk van de ruwheid en zuigkracht van de ondergrond ca. 3-5 m2/ltr.
Bij verwerking met de airless spuit: ca. 2-4 m²/ltr.

Toepassingen
Kookverf is geschikt voor onbehandeld hout van bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, schuren, schuttingen en pergola’s.
Kookverf kan echter niet over grondverf, oude latex- of verflagen aangebracht worden. Deze lagen verwijderen of Uula Farfoil toepassen. Kookverf is niet aan te raden voor dunne gevelbeschietingen, kozijnen, deuren en ramen. Deze oppervlakken kunnen beter met Lineco worden behandeld.

Koel maar vorstvrij bewaren. Ongeopende verpakking minimaal 2 jaar houdbaar.

Klik hier voor meer productinformatie over UULA kookverf

1
0