Muurverf

Muurverf

Bent u op zoek naar een natuurlijke verf voor uw muren of plafond? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. U heeft de keuze uit natuurverf op water basis, op lijnoliebasis en muurverven van leem, Alle natuurlijke muurverven bij Eco-bouwmaterialen zijn damp-open en makkelijk te verwerken met een kwast of roller. Ecologische leemverf heeft nog een paar extra voordelen, namelijk dat het geurloos is aan te brengen en daarnaast vochtregulerend werkt. Dit houdt in dat als de luchtvochtigheid in huis stijgt, de leemverf dit opneemt en als de luchtvochtigheid weer daalt de leemverf het opgenomen vocht weer afstaat. Wij hebben ecologische muurverven van Auro, Ecotec, Tierrafino en Uula in ons assortiment. Alle merken in ons assortiment hebben een uitgebreid kleurenpallet en sommige zelfs speciaal op kleur te maken.

Natuurverf in de webshop

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

44
0