Producten

Tierrafino i-paint Leemverf 5 liter/ 40m2

63.00

Kies uw kleur: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino I-paint is een leemverf en kunt u toepassen op binnenmuren en plafonds. Deze 100% natuurlijke, vochtregulerende, ecologische leemverf is verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze verf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder en vertoont een fijne zachte structuur. Creëer een aangenaam en gezond klimaat in uw woning of werkruimte met de natuurlijke leemverven van Tierrafino.

  Tierrafino I-Paint 5 liter leemverf is een decoratieve leemverf voor wanden en plafonds in het interieur. Het is een gladde verf beschikbaar in acht standaard aardetinten. Daarnaast is het 100% natuurlijk, vochtregulerend, damp-open en bevat het geen oplosmiddelen.

  Wilt u liever meer structuur op uw muur of plafond? Kies dan voor de Tierrafino T-paint structuur leemverf. Deze structuurverf is in dezelfde acht mooie natuurlijke kleuren beschikbaar. Daarnaast is het ook makkelijk zelf aan te brengen. Door de toevoeging van speciaal geselecteerd zand verkrijgt de T-paint haar korrelige structuur. Daardoor wordt T-paint leemverf ook wel stuc-verf genoemd.

  Kleuren leemverf

  I-paint leemverf is verkrijgbaar in acht onderling mengbare basiskleuren. Het kleurenpallet is uit te breiden door toevoeging van pigment. Hier een overzicht van de standaard kleuren:

  Door het gebruik van aardpigmenten kunnen lichte kleurafwijkingen ontstaan tussen verschillende charges van dezelfde kleur. Dus controleer de charge-nummers op de stickers op de verpakkingen goed. Indien u verschillende charge-nummers heeft, raden wij aan deze onderling te mengen om eventueel kleurverschil te voorkomen. (Voorbeeld van een charge-nummer: IPL0218DO01).

  De beschikbare afmetingen van Tierrafino I-paint leemverf

  I-paint is verkrijgbaar in de onderstaande afmetingen. Alle standaard kleuren zijn in deze afmetingen verkrijgbaar. Het voordeel van deze verf is dat het gebruiksklaar op kleur in een emmer zit. Dus kunt u direct aan de slag.

  Verbruik en houdbaarheid

  Het verbruik ligt ongeveer op 0,125 l/m2 per laag. In de meeste gevallen zijn twee lagen voldoende (0,25 l/m2). Het verbruik ligt hoger op grove ondergronden. Tierrafino I-Paint is na opening 6 weken houdbaar.

  Leemverf brengt u gemakkelijk aan met de Eco Ezee kwasten en rollers. Deze zijn geschikt voor elk type verf en zowel ecologisch verantwoord als duurzaam.

  Voordelen leemverf

  • Allereerst is het geschikt voor zowel de doe-het-zelver als de professional.
  • Het is gereed voor gebruik.
  • Zowel handmatig als machinaal te verwerken.
  • Daarnaast is het damp-open.
  • En vocht- en warmteregulerend.
  • Ook is anti-statisch.
  • En kleurecht.
  • Ten slotte heeft het een mooie matte uitstraling.

  Tierrafino I-paint 5 liter leemverf kopen?

  Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u graag een Tierrafino I-paint leemverf kopen? Dan kunt u terecht in onze webshop.

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over onze producten. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl. Ook voor gratis advies zit u bij ons goed. Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Extra informatie en instructievideo’s

  Hier kunt u de uitgebreide instructies over hoe Tierrafino leemverf I-paint verwerkt en aangebracht dient te worden vinden. Daarnaast kunt u een instructievideo bekijken via onderstaande links. Deze video laat u zien hoe Tierrafino leemverf I-paint (zelf) kan worden aangebracht.

  Voorbereiding

  Verwerking

  Productbladen

  Additional information

  Weight 5 kg