Producten

Tierrafino Dry-Paint leemverf

38.5095.95

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Tierrafino Dry Paint is een 100% natuurlijke leemverf voor wanden en plafonds in het interieur, geleverd in poeder dat gemengd dient te worden met water tot een strijk- en rol-bare verf. Kan op kleur worden gebracht door pigmenten. Het grote voordeel van deze verf is dat je kan aanmaken wat je nodig hebt en vervolgens het product minstens drie jaar nog kan bewaren voor het eventueel bijwerken van bestaande oppervlakten of een nieuw oppervlak ermee te schilderen.

  Tierrafino Dry-Paint is een decoratieve en natuurlijke leemverf. Dry-paint wordt geleverd in poedervorm dat gemengd dient te worden met water tot een strijk en rolbare verf. Deze verf is geschikt voor diverse ondergronden, zoals basisleem, kalkcement- en gipspleisters, beton en gipsplaat etc.

  Kleuren Dry-Paint leemverf

  Verkrijgbaar in wit en kleur. Door het gebruik van aardpigmenten kunnen lichte kleurafwijkingen ontstaan tussen verschillende charges. Het kleurenpallet is uit te breiden door toevoeging van pigmenten. Pigment in poedervorm dient eerst voldoende gedispergeerd te worden in water alvorens het toegevoegd kan worden aan de Dry paint. Bekijk hier de kleurenkaart van de beschikbare pigmenten.

  De beschikbare afmetingen van Tierrafino Dry-Paint leemverf

  De Dry-Paint wordt geleverd in zakken en is beschikbaar in twee formaten, namelijk:

  • 2kg zak te gebruiken voor circa 13m2
  • 8kg zak te gebruiken voor circa 53m2.

  Meestal is het aanbrengen van twee lagen verf voldoende. Het verbruik ligt hoger op grove en bontgekleurde ondergronden. Het poeder wordt 1 op 1,5 liter water gemengd.

  Voordelen Dry-Paint

  • Allereerst is het geschikt voor zowel de doe-het-zelver als de professional.
  • Zeer fijne en pure mineraalverf.
  • Hoogdekkend vermogen na droging.
  • Zeer goede hechting.
  • Ook is anti-statisch en damp open werking.
  • Kleurecht en met een matte uitstraling.
  • Bevat geen Titaan-oxide.

  Tierrafino Dry-Paint leemverf kopen?

  Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u graag een Tierrafino leemverf kopen? Dan kunt u terecht in onze webshop.

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over onze producten. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl. Ook voor gratis advies zit u bij ons goed. Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productblad:

  Additional information

  Weight 5 kg