Ecotec leemverf op kleur

ECOTEC LEEMVERF OP KLEUR

Als u op zoek bent naar leemverf op kleur dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres. Het kiezen voor natuurlijke verf in een woon- of werkomgeving wordt steeds populairder. Natuurlijke verf brengt namelijk veel voordelen met zich mee, het bevat geen chemische oplosmiddelen, is damp-open en bevordert een gezonder leefklimaat. Eco-bouwmaterialen verkoopt de kwalitatieve natuurlijke leemverven van Ecotec. Dit merk heeft een standaard kleurenpallet van 126 exclusieve kleuren leemverf, waaronder prachtige heldere kleuren maar ook mooie aardetinten. De leemverf van Ecotec is geschikt voor op de muur en het plafond. Bent u nieuwsgierig geworden naar de natuurlijke leemverf van Eco-bouwmaterialen? Bekijk dan direct het assortiment in de webshop!

WAAROM LEEMVERF KOPEN?

Wat maakt leemverf nu zo bijzonder? De leemverf van Ecotec bevat minimaal 25% pure leem. Leem bestaat uit 50% zuurstof, 40% silicium en 10% mineralen, sporenelementen en enzymen. Leem ademt dertig keer zoveel zuurstof uit als baksteen en honderd keer zoveel als beton. Daarnaast is de hoeveelheid silicium in leem gelijk aan de hoeveelheid in dat van het menselijk lichaam. Leemverf is ademend, dampdoorlatend en vochtregulerend. Al deze eigenschappen dragen bij aan een gezonde , vitale en sfeervolle leef- en werkomgeving. De leemverf van Ecotec is makkelijk in gebruik, heeft een exclusief kleurenpallet met mooie aardekleuren, heeft een zeer goede dekking en is nagenoeg drup- en spatvrij. Ziet u ook de vele voordelen in van natuurlijke leemverf en wilt u graag leemverf kopen?. Bij Eco-bouwmaterialen ondersteunen wij u graag met vrijblijvend deskundig advies en bent u verzekerd van een snelle levering

LEEMVERF AANBRENGEN

Alle leemverven in het assortiment van Eco-bouwmaterialen zijn makkelijk zelf aan te brengen met een roller of kwast. Voor een mooi eindresultaat zijn er enkele aandachtspunten:

  • – De ondergrond dient schoon, vrij van vet, vrij van nicotine of lijmresten te zijn;
  • – Ecotec leemverf bestaat uit 25% leem en dit resulteert in een zeer goede dekking;
  • – Twee keer een dunnere laag aanbrengen geeft een mooier resultaat dan één dikke laag;
  • – Verdeel de leemverf goed in verschillende richtingen, bij voorkeur niet in banen;
  • – Geef de leemverf tijd om te drogen, pas dan kan men zien dat het een mooie egaal gekleurd oppervlak is;
  • – De leemverf van Ecotec kan ook worden gespoten, lees hiervoor de speciale spuitinstructies;

PRIJS VAN LEEMVERF

Wist u dat Eco-bouwmaterialen al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in o.a. duurzame leemverven? Met deze kennis bieden wij u de beste producten aan. De leemverf is in verschillende afmetingen verkrijgbaar en u kunt in onze webshop de prijs van leemverf terugvinden. Bent u nog niet zeker van de kleur, bestel dan een tester van 100ml (0,8m2) of bezoek onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) waar u alle producten op uw gemak kunt bekijken. Naast de leemverf van Ecotec en Tierrafino heeft Eco-bouwmaterialen een breed assortiment andere natuurlijke verven, waaronder kalkverf van Auro, verf op waterbasis van Auro en Ecotec, verf op lijnoliebasis van Uula, natuurlijke beitsen en nog veel meer. U kunt bij Eco-bouwmaterialen rekenen op scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, uw partner in natuurlijke verf!