Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Kookverf

Uula kookverf 3 liter

55.0061.00
Houtverf binnen

Uula kookverf 10 liter

151.00171.00
Houtverf binnen

Kookverf

Uula Kookverf is een natuurvriendelijke verf, waterverdunbaar, voor binnen en buiten. Kookverf voorziet het houtwerk van een ademende, beschermende laag. De unieke kookverfkleuren ontstaan door toepassing van aard- en minerale pigmenten in het kookproces, waarbij lijnolie en zetmeelstijfsel van rogge- en tarwebloem worden gekookt. Kookverf is gebruiksvriendelijk en het kan gemakkelijk met water en zeep van handen, gereedschap en kleding gewassen worden als de verf nog nat is.

Verwerking kookverf

Gebruik voor de verwerking van Kookverf een speciale kookverfkwast die veel verf kan opnemen of een roller. Kookverf kan ook aangebracht worden via airless spuiten.
Kookverf is geschikt voor onbehandeld hout van bijvoorbeeld gevelbetimmeringen, schuren, schuttingen en pergola’s.
Deze verf kan echter niet over grondverf, oude latex- of verflagen aangebracht worden. Deze lagen verwijderen of Uula Farfoil toepassen. Kookverf is niet aan te raden voor dunne gevelbeschietingen, kozijnen, deuren en ramen. Deze oppervlakken kunnen beter met Lineco worden behandeld.
Koel maar vorstvrij bewaren. Ongeopende verpakking minimaal 2 jaar houdbaar.

Kookverf bestellen?

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

Wat is kookverf?

Kookverf is een natuurvriendelijke verf, gemaakt van lijnolie en zetmeelstijfsel, ideaal voor binnen- en buitenhout. Het biedt een ademende, beschermende laag en is waterverdunbaar.

Hoe wordt kookverf aangebracht?

Gebruik een speciale kookverfkwast of roller. Kookverf kan ook via airless spuiten worden aangebracht. Het is geschikt voor onbehandeld hout, maar niet voor grondverf, oude latex- of verflagen.

Welke oppervlakken zijn geschikt voor kookverf?

Kookverf is geschikt voor gevelbetimmeringen, schuren, schuttingen en pergola’s. Het is niet aan te raden voor dunne gevelbeschietingen, kozijnen, deuren en ramen.

Hoe lang is kookverf houdbaar?

Kookverf is minimaal 2 jaar houdbaar in een ongeopende verpakking en moet koel maar vorstvrij worden bewaard.

4
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.