Producten

Sale!

KEIM Soliprim

Oorspronkelijke prijs was: €27.95 – €321.02.Huidige prijs is: €24.95 – €321.02.

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • KEIM Soliprim is een grondingsmiddel op basis van hydrosol en kiezelsol. Het voorstrijken met Soliprim voorkomt zuiging en fixeert en verstevigd de ondergrond. Het is damp-open en zorgt voor een optimale hechting.

  KEIM Soliprim is een gronderingsmiddel op basis van hydrosol en kiezelsol. Het voorstrijken met Soliprim voorkomt zuiging en fixeert en verstevigd de ondergrond. Het is damp-open en zorgt voor een optimale hechting.

  Kleuren 

  Dit gronderingsmiddel is melkachtig-wit van kleur.

  Verwerking

  Keim Soliprim kan worden toegepast bij het voorstrijken van een muur. Soliprim helpt bij het opheffen van zuigingsverschillen tussen minerale en organische ondergronden, draagkrachtige oude verflagen en gedeeltelijk behandelde ondergronden. Het zorgt voor de optimalisatie van de homogeniteit van het oppervlak.

  Aanbrengen op een schoon, vetvrij en droge ondergrond. Onverdund aanbrengen middels blokwitter, rol of met een spuitapparatuur. Tijd tussen voorstrijken en eerste verflaag is minimaal 6 uur.

  Beschikbare afmetingen van KEIM Soliprim

  • Verkrijgbaar in 5 liter en 20 liter.

  Voordelen

  • Egaliserend.
  • Sterk ondergrond verstevigend.
  • Hechtingsverbeterend.
  • Zonder toevoeging van oplosmiddelen.

  KEIM Soliprim kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 0.2 kg