Producten

KEIM Kleurenwaaier Exclusiv (borg)

45.00

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • KEIM staat bekend om zijn uitzonderlijk mooie kleuren en ultradekkende kracht. Keim Kleurenwaaier Exclusiv toont de meest gebruikte KEIM kleuren. De meeste kleuren van de Exclusiv serie zijn dan ook mogelijk voor alle KEIM producten. Het zijn duurzame, milieuvriendelijke en kleurvaste verfen, puur op mineraalbasis.

  De boxjes met kleurstalen zijn enkel op borg, met een maximum van 2 weken. Het resterende bedrag van de borg wordt terugbetaald, mits de kleurstalen in goede staat zijn geretourneerd. Mocht u de kleurenwaaier na afloop toch willen houden, moet u dat aangeven door in het afrekenscherm bij opmerkingen ‘koop’ te noteren.

  KEIM staat bekend om zijn uitzonderlijk mooie kleuren en ultradekkende kracht. Deze kleurenwaaier toont de meest gebruikte KEIM kleuren. De meeste kleuren van de Exclusiv serie zijn dan ook mogelijk voor alle KEIM producten. Het zijn duurzame, milieuvriendelijke en kleurvaste verfen, puur op mineraalbasis.

  Wij raden aan eerst de kleurwaaier van KEIM te bestellen alvorens de verf te bestellen. Zo kunt u de kleuren in uw eigen omgeving ervaren en de juiste keuze maken. KEIM Kleurenwaaier Exclusiv bestaat uit standaard (RAL) kleuren en overige kleuren.

  De  kleurstalen zijn enkel op borg, met een maximum van 2 weken. Het resterende bedrag van de borg wordt terugbetaald, mits de kleurstalen in goede staat zijn geretourneerd. Mocht u de kleurenwaaier na afloop toch willen houden, moet u dat aangeven door in het afrekenscherm bij opmerkingen ‘koop’ te noteren.

  Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord.

   

   

   

  Additional information

  Weight 0.2 kg