Producten

KEIM Innostar 5L/40m2

82.87106.50

Clear

  Reset options

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • KEIM Innostar is geschikt voor binnenwanden en plafonds, en kan op zowel nieuwe ondergronden als oude ondergronden worden toegepast. Innostar is een sol-silicaat muurverf dat bestaat uit natuurlijke grondstoffen en heeft een Natureplus-certificaat. Het geeft een prachtig fluweel mat effect en is uitstekend afneembaar (schrobklasse 1) en hierdoor dan ook geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Keim Innostar bevat geen schadelijke geuren, is hypo-allergeen en voorkomt schimmelgroei.

  Voor het uitzoeken van de juiste KEIM kleur en bijhorende kleurcode;  zie hier de Kleurenkaart Keim.

  KEIM Innostar is een strijkklare en sterk dekkende binnenmuurverf geschikt voor binnenwanden en plafonds, en kan op zowel nieuwe ondergronden als oude ondergronden worden toegepast. Innostar is een sol-silicaat muurverf dat bestaat uit natuurlijke grondstoffen en beschikt over een Natureplus-certificaat. Het geeft een prachtig fluweel mat effect en is uitstekend afneembaar (schrobklasse 1) wat het geschikt maakt voor ruimtes die intensief worden gebruikt.

  Innostar bevat geen schadelijke geuren, weekmakers of oplosmiddelen. Hierdoor komen bij brand geen schadelijke stoffen of geuren vrij. Het product is hypo-allergeen en dus zeer geschikt voor mensen die kampen met overgevoeligheid of allergieen. Innostar is zeer goed bestand tegen schimmels, algen, bacterieen en andere micro-organismen.

  Kleuren KEIM Innostar

  KEIM Innostar is in vele kleuren te verkrijgen; zie hier de Kleurenkaart Keim. Wij raden aan eerst de kleurwaaier van KEIM te bestellen alvorens de verf te bestellen. Zo kunt u de kleuren in uw eigen omgeving ervaren en de juiste keuze maken. De kleurwaaier is op borg te bestellen en kan dus na het uitzoeken van de kleur geretourneerd worden naar ons kantoor in Toldijk. Mocht u vragen of advies nodig hebben dan staan wij u uiteraard graag te woord.

  Verwerking

  Geschikt voor de gebruikelijke binnenwanden en plafonds zoals stucwerk, beton of gips. Innostar kan zeer gemakkelijk over een oudere verflaag worden aangebracht en is zowel geschikt voor natte als droge ruimtes. Keim Innostar staat bekend om zijn dekkend vermogen door zijn edele ultrawit graad, hierdoor is 1 laag voldoende om een goed resultaat te verkrijgen. Niet geschikt voor wanden met zoutuitbloei, lakken, hout en kunststofbekleding.

  • 1L is goed voor 8m2, uitgaande van 1 verflaag. Mits weining zuiging.
  • Tussen eventuele verflagen ca 6 uur aanhouden.

  Beschikbare afmetingen van KEIM Innostar

  • Verpakking: 5 l en 12,5 l verpakking.

  Voordelen

  • Maximale dekking.
  • Hoogwaardige schilderskwaliteit.
  • Draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

  KEIM Innostar kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 5 kg