Producten

Sale!

Ecotec dispersieverf Top White

Oorspronkelijke prijs was: €41.92 – €105.04.Huidige prijs is: €38.10 – €95.49.

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • De Ecotec Top White dispersieverf is een matte oplosmiddelvrije elastische muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat.

  Ecotec Top White dispersieverf is een witte (natuurlijk wit), oplosmiddelvrij, elastische muur- en plafondverf voor binnen. Natuurverf is ademend en draagt bij aan een gezonde leefruimte. Deze verf is antistatisch. Ook te gebruiken als grondlaag voor sterk zuigende of niet egale ondergronden. Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Indien er zich in de te schilderen wand vlekken bevinden van water, nicotine, vet of roet dient eerst men eerst een isolerende voorbehandeling met Ecotec Iso-Mur uit te voeren.

  De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller).

  Kleuren Ecotec Dispersieverf

  Verkrijgbaar in de kleur; natuur wit.

  Verwerking

  Binnenmuurverf voor alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en bepleistering. Ook voor organische, droge, absorberende en vetvrije ondergronden zoals behang, hout, gipskartonplaten en stofbespanning.

  Oude wateroplosbare lijm- of kalkverf dienen volledig verwijderd te worden. Oude gladde lak- olieverf – acrylverflagen dienen opgeruwd te worden. Losse verfresten weg borstelen. Bij zanderige of sterk zuigende ondergronden dient men een grondlaag aan te brengen met 10% verdunning. Water-, nicotine-, en roetvlekken dienen met Ecotec Iso-Mur voorbehandeld te worden.

  De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Gladde ondergronden opruwen. Verwerken en conserveren bij minimaal 8gr Celcius.

  Stofdroog na 1-2 uur. Naar gelang de temperatuur en de luchtvochtigheid na 6 – 12u overschilderbaar. Volledig droog na 10 dagen.Goede verwerking met rol of kwast. Bij gebruik van een spuitpistool dient de verf verdund te worden. Na gebruik met lauw water en zeep reinigen.

  Beschikbare afmetingen van Ecotec Dispersieverf

  Verbruik: 120ml/ per m2, circa 7-10m²/l.

  Voordelen

  • Goed dekkingsvermogen.
  • Watergedragen en zonder oliën.
  • Vergeelt niet.
  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS.
  • Laat de ondergrond ademen.
  • Antistatisch.
  • Geurloos.
  • Mat aspect.

  Ecotec Dispersieverf kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 5 kg