Producten

Ecotec dispersieverf top white muur en plafond

35.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

De Ecotec Top White dispersieverf, is een matte oplosmiddelvrije elastische muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Dit product is direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 12.00u besteld, de volgende dag in huis.

Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Ecotec Top White dispersieverf is een witte (natuurlijk wit), oplosmiddelvrij, elastische muur- en plafondverf voor binnen. Natuurverf is ademend en draagt bij aan een gezonde leefruimte. Deze verf is antistatisch. Ook te gebruiken als grondlaag voor sterk zuigende of niet egale ondergronden. Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Indien er zich in de te schilderen wand vlekken bevinden van water, nicotine, vet of roet dient eerst men eerst een isolerende voorbehandeling met Ecotec Iso-Mur uit te voeren.

Verbruik: 120ml/ per m2, circa 7-10m²/l.

Kleur: natuur wit

Afmeting
De dispersiever is in verschillende afmetingen te verkrijgen, namelijk 2,5 liter, 5 liter en 10 liter.

Toepassing
Binnenmuurverf voor alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en bepleistering. Ook voor organische, droge, absorberende en vetvrije ondergronden zoals behang, hout, gipskartonplaten en stofbespanning.

Voorbereiding
Oude wateroplosbare lijm- of kalkverf dienen volledig verwijderd te worden. Oude gladde lak- olieverf – acrylverflagen dienen opgeruwd te worden. Losse verfresten weg borstelen. Bij zanderige of sterk zuigende ondergronden dient men een grondlaag aan te brengen met 10% verdunning. Water-, nicotine-, en roetvlekken dienen met Ecotec Iso-Mur voorbehandeld te worden.

Verwerking
De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Gladde ondergronden opruwen. Verwerken en conserveren bij minimaal 8gr Celcius.

Eigenschappen
– Goed dekkingsvermogen.
Watergedragen en zonder oliën.
Vergeelt niet.
Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS.
Laat de ondergrond ademen.
Antistatisch.
Geurloos.
– Mat aspect.

Droogtijd
Stofdroog na 1-2 uur. Naar gelang de temperatuur en de luchtvochtigheid na 6 – 12u overschilderbaar. Volledig droog na 10 dagen.

Gereedschap
Goede verwerking met rol of kwast. Bij gebruik van een spuitpistool dient de verf verdund te worden. Na gebruik met lauw water en zeep reinigen.

Certificeringen
De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller). Klik hier voor meer informatie over de verschillende certificeringen van Ecotec leemverf

Klik hier voor meer technische informatie over Ecotec Top White dispersieverf.
Klik hier voor de algemene folder van Ecotec natuurverven, pagina 1 en pagina 2.

Ecotec heeft een uitgebreid assortiment aan natuurlijke, damp-open verven, klik hier voor het totale overzicht.

Additional information

Weight5 kg