Producten

Ecotec Di-Mat witte matte dispersieverf muur en plafond

29.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Kies hier uw kleur: * 

De Ecotec Di-Mat dispersieverf is een witte, oplosmiddelvrij, elastische muur- en plafondverf voor binnen. De dispersieverf is ademend en enigszins vochtregulerend. Op deze manier zorgt het voor een gezonde leefruimte. Deze verf is antistatisch en heeft een uitstekend hoge dekking, is bijna helemaal druipvrij en vergeelt niet.

De Ecotec dispersieverf is een witte, oplosmiddelvrij, elastische muur- en plafondverf voor binnen. De dispersieverf is ademend en enigszins vochtregulerend. Op deze manier zorgt het voor een gezonde leefruimte. Deze verf is antistatisch en heeft een uitstekend hoge dekking, is bijna helemaal druipvrij en vergeelt niet. Door het grote aandeel aan vaste deeltjes, vooral marmerpoeder, bezit deze verf een uitstekend dekken vermogen. Indien er zich in het te schilderen oppervlak vlekken van water, nicotine, vet of roet bevinden, dient met eerst een isolerende voorbehandeling met Ecotec Iso-Mur uit te voeren.

De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller).

Kleuren Ecotec Di-Mat Dispersieverf


Verkrijgbaar in 10% tiO² voor normaal gebruik (= wit). Kan ingekleurd worden met het Ecotec Mixsysteem in de Ecoteckleuren en verschillende NCS of RAL kleuren. De Di-Mat in kleur is alleen op bestelling verkrijgbaar en bovenop de verkoopprijs komt dan nog een toeslag voor inkleuring.

Kleurenpalet: Pagina 1 (incl. mont blanc en ivory), pagina 2 (groen en blauw), pagina 3, pagina 4 (geel en oker), pagina 5 (rood, roze en bruin), pagina 6 (paars en rood), pagina 7 (grijs en blauw), pagina 8 (bruin en beige) en pagina 9 (grijs en zwart).
RAL kleurenkaart
NCS kleurenkaart

Verwerking

Binnenmuurverf voor alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en bepleistering. Alle organische, droge, absorberende en altijd vetvrije ondergronden zoals behang, hout, giprocplaten en stofbespanning.

Oude wateroplosbare lijm- of kalkverfwerken dienen verwijderd te worden. Oud lak- olieverf – acrylverfwerk dient opgeruwd te worden. Losse verfresten weg borstelen. Bij zandige of sterk zuigende ondergronden dient men een met 10% verdunde grondlaag aan te brengen of  Eco Prim & Fix grondering en fixeer voor binnen en buiten.. Water-, nicotine-, en roestvlekken dienen met Ecotec Iso-Mur isolerende grondering voorbehandeld te worden.

Indien de natuurdispersieverf met pigmenten is ingekleurd, moet de verf goed geroerd worden, dit tot men een egale kleur verkrijgt. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn en gladde ondergronden opruwen. Is de dekking na de eerste verflaag niet voldoende, dan komt dit waarschijnlijk door een sterk zuigende ondergrond en dient er een tweede laag aangebracht te worden. Doe een test! Bij een sterk zuigende ondergrond kan de eerste laag verdund met water; max. 10% worden aangebracht.

Beschikbare afmetingen van Ecotec Di-Mat Dispersieverf

Verbruik: 0,1251/m² ; circa 7-10m²/l. Bij zuigende ondergrond de 1ste verflaag max. 10% verdunnen. Bij het aanbrengen van een tweede verflaag (onverdund) ontstaat er een dikte van ca. 120 μm.

Verkrijgbaar in 0,9 liter, 2,25 liter, 4,5 liter en 9 liter.

Voordelen

  • Hoogdekkingsvermogen.
  • Watergedragen en zonder olien.
  • Vergeelt niet.
  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS.
  • Laat de ondergrond ademen.
  • Antistatisch.
  • Geurloos.
  • Makkelijk te verwerken.
  • Klassiek mat aspect.
  • Te verdunnen met water.

Ecotec Di-Mat dispersieverf  kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 5 kg
0