Producten

Ecotec Vloeremulsie, voor extra bescherming van vloeren

13.50

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Ecotec vloeremulsie is een met water te verdunnen voedende melk die door haar samenstelling extra bescherming geeft aan uw vloeren. Door het normale onderhoud met de Ecotec vloerzeep af te wisselen met de vloeremulsie zullen uw vloeren langer beschermd worden en een zachte patine bewaren. Dit product is direct uit voorraad leverbaar.

  De Ecotec Vloeremulsie is geschikt voor zowel geoliede, geboende als gelakte houten vloeren. Daarnaast ook voor het onderhoud van kurk, linoleum en natuursteen. Natuursteen zal door de aanwezige wassen, na enkele toepassingen, een zachte, diepe glans krijgen. De vloeremulsie wordt tevens aanbevolen als eerste behandeling van geoliede houten vloeren (puur te gebruiken). Door het normale onderhoud met de Ecotec vloerzeep af te wisselen met de vloeremulsie zullen uw vloeren langer beschermd worden en een zachte patine bewaren.

  Kleuren vloeremulsie

  Deze vloeremulsie is kleurloos.

  Verwerking

  Met deze vloeistof wast u alle oppervlakken vochtig op. Na het drogen kunnen deze oppervlakken met een zachte doek gepolierd worden. Als basisbehandeling kan deze emulsie eerst onverdund aangebracht worden. Wenst u oude waslagen te verwijderen, dan kan dit zeer eenvoudig met Ecotec wasverwijderaar.  Ecotec vloeremulsie vervangt niet de impregnatiebehandeling of andere opbouwbehandelingen bij de aanleg van parket. Geoliede en geboende oppervlakken, die met een microvezeldoek gepoetst worden, behoeven een grondiger onderhoud en moeten daarom regelmatiger opnieuw behandeld worden.

  Aan te brengen met een dweil, doek, spons of flipper. De reiniging gebeurt met warm water.

  Deze emulsie uit camaubawas en kokoszeep bezit zowel verzorgende als reinigende eigenschappen. Er ontstaat een openporige waterafstotende waslaag, die kan gepolierd worden.

  Beschikbare afmetingen van Ecotec vloeremulsie

  Verpakking: 0,5 liter of 1 liter
  Verbruik: 50ml op 1L water ; 1L vloeremulsie= 30-50L onderhoudsproduct. Gebruik op 10L water 200-500ml Ecotec vloeremulsie.

  Voordelen

  • Beschermende en slijtvaste laag.
  • Geeft de vloer een zachte patine.
  • Eenvoudig aan te brengen.
  • Geen elektrostatische oplading.

  Ecotec vloeremulsie kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 1 kg