Producten

Out of stock!

Ecotec kleurstalen 10x10cm in doos leemverf, dispersieverf, pro aqua lak etc.

70.00

Beschikbaar: Uitverkocht

Wilt u graag de kleuren van Ecotec in het echt bekijken en bent u niet in staat om naar onze showroom te komen. Bestel dan nu de kleurstalen van 10cm bij 10cm via onze webshop en deze wordt dan met de post naar u verzonden.

De boxjes met kleurstalen zijn enkel te huur, de huurprijs is  €5,- per week. U huurt de kleurenstalen voor minimaal één week, met een maximum van 2 weken.

De Ecotec kleurstalen krijgt u alle 126 kleuren van Ecotec in een formaat van 10 bij 10cm in een box. Alle Ecotec kleuren zijn beschikbaar voor leemverf, di-mat, eco-satin, lak, parketlak en pro aqua lak.

De boxjes met kleurstalen zijn enkel te huur, de huurprijs is  €5,- per week. U huurt de kleurenstalen voor minimaal één week, met een maximum van 2 weken. De uiteindelijke kosten voor de verhuur berekenen we zodra de kleurstalen bij ons retour zijn gekomen. De huurkosten verrekenen we met de reeds betaalde borg (a €70,-). Het resterende bedrag van de borg wordt terugbetaald, mits de kleurstalen in goede staat zijn geretourneerd. Mochten wij binnen een week een bestelling van u ontvangen van €50,- of meer dan kost de huur u niets (m.u.v. huurmaterialen).

Indien de stalen beschadigd zijn geraakt of niet compleet meer zijn, wordt afhankelijk van de ernst van de schade, de borg niet (geheel) terugbetaald.

Verhuur is alleen mogelijk binnen Nederland.

U kunt ook een kleurenkaart of een tester bestellen van Ecotec.

Kleurenkaart Ecotec leemverf: Pagina 1 (incl. mont blanc en ivory), pagina 2 (groen en blauw), pagina 3, pagina 4 (geel en oker), pagina 5 (rood, roze en bruin), pagina 6 (paars en rood), pagina 7 (grijs en blauw), pagina 8 (bruin en beige) en pagina 9 (grijs en zwart).

Ecotec kleurstalen huren?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u onze producten in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Additional information

Weight 1 kg
1
0