Producten

Out of stock!

Stalenbox Ecotec (borg)

45.00

Beschikbaar: Uitverkocht

Wilt u graag de kleuren van Ecotec in het echt bekijken en bent u niet in staat om naar onze showroom te komen. Bestel dan nu de kleurstalen van 10cm bij 10cm via onze webshop en deze wordt dan met de post naar u verzonden.

De boxjes met kleurstalen zijn enkel op borg, met een maximum van 2 weken. Het resterende bedrag van de borg wordt terugbetaald, mits de kleurstalen in goede staat zijn geretourneerd.

De Ecotec kleurstalen krijgt u alle 126 kleuren van Ecotec in een formaat van 10 bij 10cm in een box. Alle Ecotec kleuren zijn beschikbaar voor leemverf, di-mat, eco-satin, lak, parketlak en pro aqua lak.

De boxjes met kleurstalen zijn enkel op borg, met een maximum van 2 weken. Het resterende bedrag van de borg wordt terugbetaald, mits de kleurstalen in goede staat zijn geretourneerd. De verzendkosten zijn wel voor u zelf.

U kunt ook een kleurenkaart of een tester bestellen van Ecotec.

Kleurenkaart Ecotec leemverf: Pagina 1 (incl. mont blanc en ivory), pagina 2 (groen en blauw), pagina 3, pagina 4 (geel en oker), pagina 5 (rood, roze en bruin), pagina 6 (paars en rood), pagina 7 (grijs en blauw), pagina 8 (bruin en beige) en pagina 9 (grijs en zwart).

Ecotec kleurstalen huren?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u onze producten in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Additional information

Weight 1 kg
0