Producten

Sale!

Ecotec ProAqua Iso-Sol isolerende grondering

Oorspronkelijke prijs was: €58.09 – €127.61.Huidige prijs is: €52.80 – €116.00.

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Ecotec ProAqua Iso-sol is een transparante grondering met isolerende eigenschappen tegen het doorslaan van in het hout voorkomende oliën of harsen. Iso-Sol is een oplosmiddelvrije, isolerende grondering op waterbasis die specifiek ontwikkeld werd om te gebruiken in combinatie met de ProAqua parketlak. Iso-Sol verhindert dat er aan het oppervlak verkleuringen ontstaan door de migratie van inhoudsstoffen, die zich in het hout bevinden. Iso-Sol niet gebruiken als grondering voor oppervlakken die later met ProAqua lak of lazuur behandeld worden, gebruik hiervoor Iso-Wood.

  Ecotec ProAqua Iso-sol is een transparante grondering met isolerende eigenschappen tegen het doorslaan van in het hout voorkomende oliën of harsen. Iso-Sol is een oplosmiddelvrije, isolerende grondering op waterbasis die specifiek ontwikkeld werd om te gebruiken in combinatie met de ProAqua parketlak. De grondering verhindert dat er aan het oppervlak verkleuringen ontstaan door de migratie van inhoudsstoffen, die zich in het hout bevinden. Iso-Sol niet gebruiken als grondering voor oppervlakken die later met ProAqua lak of lazuur behandeld worden, gebruik hiervoor Iso-Wood.

  Iso-Sol verspreidt, noch tijdens het gebruik, noch tijdens het drogingproces, schadelijke emissies. Bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat.

  De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller). Klik hier voor meer informatie over de verschillende certificeringen van Ecotec.

  Kleuren

  Ecotec ProAqua Iso-sol is een transparante, kleurloze, zijdematte grondering.

  Verwerking

  Iso-Sol wordt toegepast als isolerende grondering voor de Ecotec ProAqua vloerlakken. Iso-Sol verhindert dat er verkleuringen of vlekken ontstaan door de migratie van inhoudsstoffen (Tannines) die zich in de vloerdelen (hout) bevinden.

  Ecotec ProAqua Iso-Sol vóór gebruik goed roeren. Zorgvuldig opbrengen met een kwast of een kort harige roller (in de nerfrichting). Voor het aanbrengen van een 2e laag (afhankelijk van de soort hout), eerst schuren (korrel 300).
  De Ecotec ProAqua Iso-Sol kan ook met de spuit worden aangebracht.

  Beschikbare afmetingen van Ecotec ProAqua Iso-sol

  De Iso-Sol is in verschillende afmetingen te verkrijgen, namelijk;

  • 1 liter (8m2)
  • 2,5 liter (20m2)

  Voordelen

  • Op waterbasis.
  • Sterk isolerend.
  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS.
  • Snel drogend.
  • Laat de ondergrond ademen.
  • Antistatisch.
  • Quasi Geurloos.

  Ecotec ProAqua Iso-sol kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 3 kg