Producten

Ecotec Iso-Mur isolerende grondering voor wanden en plafonds

44.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Ecotec Iso-Mur is een isolerende grondering op lijnoliebasis die gebruikt wordt om te voorkomen dat sporen van roet, vet, water- of nicotine in de wand of ondergrond bevinden, doorslaan. Enkel te gebruiken als voorbehandelingsmiddel voor water gedragen muur- of plafondverven (w.o. Ecotec leemverf, Eco-Satin, Top White en Di-Mat). De voorbehandeling voor het isoleren van inhoudsstoffen (olien of harsen) die zich in het hout bevinden dient te gebeuren met Ecotec Iso-wood. Dit product is direct uit voorraad leverbaar. Op werkdagen voor 16.00u besteld, de volgende dag in huis.

Wilt u de producten van Ecotec in het echt zien? Bezoek dan onze showroom. Heeft u vragen, wilt u graag deskundig advies of een totaal offerte, neem dan contact met ons op via 0575 432 336 of info@eco-bouwmaterialen.nl.

Ecotec Iso-Mur is een isolerende grondering op lijnoliebasis die gebruikt wordt om te voorkomen dat sporen van roet, vet, water- of nicotine in de wand of ondergrond bevinden, doorslaan. Enkel te gebruiken als voorbehandelingsmiddel voor water gedragen muur- of plafondverven (w.o. Ecotec leemverf, Eco-Satin, Top White en Di-Mat). De voorbehandeling voor het isoleren van inhoudsstoffen (olien of harsen) die zich in het hout bevinden dient te gebeuren met Ecotec Iso-wood.

Afmeting
0,75 liter voor 4m2 of 2,5 liter voor 15m2. Circa 7-10m2 per liter.

Verwerking
Stofdroog na 1-2 uur. Overschilderbaar na 24 uur. Standaard wit. Verwerken en conserveren bij een minimum temperatuur van 8graden celsius.

Samenstelling
Lijnzaadolie-standolie, sojaolie, sojaecithine, isoparaphine, titaandioxide, ultramarijnblauw, kiezelzuur, dolomiet, zinkoxide, betoonaarde, loodvrije droogstoffen.

Eigenschappen
– Sterk isoleren en hoog dekkingsvermogen.
– Op oliebasis,
– Laat ondergrond ademen.
– Antistatisch.
– Zijdeglanzend aspect.

Certificeringen
De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller). Klik hier voor meer informatie over de verschillende certificeringen van Ecotec natuurverf

Klik hier voor de technische informatie van Ecotec Iso-Mur.
Klik hier voor de algemene folder van Ecotec natuurverven, pagina 1 en pagina 2.

Ecotec heeft een uitgebreid assortiment aan natuurlijke, damp-open verven, klik hier voor het totale overzicht.

 

Additional information

Weight3 kg
1
0