Producten

Sale!

Ecotec Clay-Protect beschermlaag voor leemverf en dispersieverf

Oorspronkelijke prijs was: €41.50 – €110.00.Huidige prijs is: €37.72 – €100.00.

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Ecotec Clay-Protect is een afwerkingslaag voor leemverven en dispersieverven zodat deze goed afwasbaar worden en beter weerstand bieden aan vuil. Op leempleister zal Clay-Protect het leemoppervlak fixeren zodat er minder kans is op zanderig stof. Dit product bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS-vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat.

  Ecotec Clay-Protect is een afwerkingslaag voor leemverven en dispersieverven zodat deze goed afwasbaar worden en beter weerstand bieden aan vuil. Op leempleister zal Clay-Protect het leemoppervlak fixeren zodat er minder kans is op zanderig stof. Dit product bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS-vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat.

  De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller).

  Kleuren Ecotec Clay-Protect

  Transparant, de behandelde verf of pleister zal lichtjes verdonkeren (bij donkere kleuren meer) en een satijnglans krijgen na het aanbrengen. Het product is te verdunnen met water en bevat een goede dampdoorlatendheid.

  Verwerking

  Stofdroog na 0,5-1 uur. Overschilderbaar na 24 uur. Versterkt de kleur van de onderliggende laag licht. Verdunnen met water in de verhouding 1:3. Verwerken en conserveren bij een minimum temperatuur van 8 graden celsius. Goede verwerking met een pistool of spuitsysteem, maar kan ook met een kwast of roller. Materiaal na gebruik met warm water reinigen.

  Voor de lazuurtechniek dient de ondergrond droog, vet- en stofvrij te zijn en geschilderd met Ecotec leemverf of dispersieverf. Het bindmiddel grondig oproeren en de in water opgeloste pigmenten toevoegen.

  Als beschermlaag: Het volledig gedroogd leempleister zorgvuldig afborstelen. De met leemverf geschilderde muren volledig laten uitharden (na ongeveer 7 dagen), voor de behandeling stofvrij maken.

  Ecotec verf brengt u gemakkelijk aan met de Eco Ezee kwasten en rollers. Deze zijn geschikt voor elk type verf en zowel ecologisch verantwoord als duurzaam.

  Beschikbare afmetingen Ecotec Clay-Protect

  • 0,75 liter; 15-25m2
  • 2,5 liter; 75-100m2.
  • Verbruik is circa 20m2 per liter.

  Voordelen

  • Maakt leemverf afwasbaar.
  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS.
  • Laat de ondergrond ademen.
  • Antistatisch.
  • Geurloos.
  • Zijdeglanzend aspect (afhankelijk van concentratie).

  Ecotec Clay-Protect kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 3 kg