Producten

Ecotec Eco-satin zijdematte dispersieverf

Oorspronkelijke prijs was: €38.50 – €195.00.Huidige prijs is: €35.00 – €177.27.

Clear

Kies hier uw kleur:

Of voer hier uw RAL of NCS kleur in:

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • De Ecotec Eco-Satin dispersieverf op kleur, is een zijdeglanzende oplosmiddelvrije elastische muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Door haar zijdeglanzend aspect is deze verf goed bestand tegen vuil en gemakkelijk te reinigen. De Eco-Satin is verkrijgbaar in standaard wit en kan d.m.v. het Ecotec mixsysteem ingekleurd worden naar vele kleuren.

  De Eco-Satin dispersieverf is een schrobvaste, zijdeglanzende oplosmiddelvrije elastische muur-en plafondverf die de ondergrond laat ademen. Door haar zijdeglanzend aspect is deze verf goed bestand tegen vuil en gemakkelijk te reinigen. Deze verf is vrij van oliën, waardoor ze niet vergeelt. Ze bevat geen acrylaten of solventen wat resulteert in een VOS vrij product en daardoor bijdraagt aan een gezond leefklimaat. Indien er zich in de te schilderen wand vlekken bevinden van water, nicotine, vet of roet dient eerst een isolerende voorbehandeling met Ecotec Iso-Mur te gebeuren.

  De Eco-Satin dispersieverf wordt op basis van niet-giftige en natuurlijke basisstoffen, milieu- en watervriendelijk gefabriceerd. Deze is antistatisch en door de samenstelling van de natuur- dispersieverf onschadelijk voor mens en milieu, mits juist gebruikt.

  De natuurverven van Ecotec hebben diverse certificeringen, waaronder het Ecolabel en de A+ rating, en Ecotec is tevens lid van InVeNa (Internationale Verband der Naturbaustoffhersteller).

  Kleuren Eco-Satin dispersieverf

  De Eco-Satin dispersieverf wordt op basis van niet-giftige en natuurlijke basisstoffen, milieu- en watervriendelijk gefabriceerd. Deze is antistatisch en door de samenstelling van de natuur- dispersieverf onschadelijk voor mens en milieu, mits juist gebruikt.

  U kunt een keuze maken uit de kleuren volgens de volgende kleurenkaarten: Pagina 1 (incl. mont blanc en ivory), pagina 2 (groen en blauw), pagina 3, pagina 4 (geel en oker), pagina 5 (rood, roze en bruin), pagina 6 (paars en rood), pagina 7 (grijs en blauw), pagina 8 (bruin en beige) en pagina 9 (grijs en zwart).
  Bekijk hier de RAL kleurenkaart en de NCS kleurenkaart.

  Verwerking

  Goed dekkende binnenmuurverf voor alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en pleisters. Alle organische, droge, absorberende en vetvrije ondergronden zoals behang, hout, giprocplaten en stofbespanning.

  Oude wateroplosbare lijm- of kalkverfwerken dienen verwijderd te worden. Oud lak- olieverf – acrylverfwerk opruwen. Losse verfresten weg borstelen. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn.

  Wij bevelen aan om als eerste laag de matte dispersieverf (DI-Mat) aan te brengen in dezelfde kleur als de Eco-Satin afwerkingslaag. Bij sterk zuigende ondergronden dient men een met tot max. 10% verdunde 1e laag aan te brengen of Eco Prim & Fix grondering en fixeer voor binnen en buiten. Water-, nicotine-, en roetvlekken dienen met Ecotec Iso-Mur, isolerende grondlaag voorbehandeld te worden.

  Beschikbare afmetingen van Ecotec Eco-Satin dispersieverf

  Verbruik: 0,1251/m² ; circa 7-10m²/l. Afhankelijk van de ondergrond kan de 1e laag tot max. 10% met water verdunt worden. Onverdund afwerken met een 2e, mogelijk derde laag (in geval van donkere, intense kleuren).

  De zijdeglanzende dispersieverf is in verschillende afmetingen te verkrijgen, namelijk 0,9 liter (8m2), 2,25 liter (20m2), 4,5 liter (40m2) en 9 liter (80m2).

  Voordelen

  • Goed dekkingsvermogen.
  • Watergedragen en zonder oliën.
  • Vergeelt niet.
  • Vrij van solventen en acrylaten, bevat geen VOS.
  • Laat de ondergrond ademen.
  • Antistatisch.
  • Geurloos.
  • Zijdeglanzend aspect.

  Ecotec Eco-satin dispersieverf  kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 4.3 kg