Producten

Sale!

ECO100 Superreiniger

Oorspronkelijke prijs was: €10.26 – €66.44.Huidige prijs is: €9.23 – €59.80.

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • ECO100 Superreiniger is de ecologische vervanger voor ammonia en het beste product voor het reinigen en ontvetten van schilderwerk voordat opnieuw geschilderd wordt. Natuurlijke oppervlak-actieve bestanddelen zorgen voor een verbeterde hechting en daardoor langere levensduur van de nieuwe verflaag. Ook ideaal voor de reguliere reiniging van kozijnen, gevel elementen, vloeren, deuren, caravan, velgen, tuinmeubelen, barbecue, fornuis/oven enz. Verwijdert ook nicotine aanslag.

  ECO100 Superreiniger is een ecologische vervanger voor ammonia, uw garantie voor perfect schilderwerk. Kwaliteit schilderwerk begint met het 100% vuil- en vetvrijmaken van de ondergrond. Vuil- en vetresten veroorzaken slechte hechting, niet goed vloeien, streepvorming, kratertjes, glansverschillen en kortere levensduur.

  Generaties lang werden chemische stoffen gebruikt zoals ammonia, terpentine, thinner en aceton. Schadelijk voor de gezondheid en het milieu. Veel biologisch afbreekbare alternatieven bevatten chemische stoffen die inmiddels ook gevaarlijk blijken. ECO100 is een revolutionaire innovatie, 100% biologisch afbreekbare grondstoffen en 100% ecologisch.

  Het Centrum voor Oppervlakte Technologie (COT) heeft de reinigende werking en verbetering van de hechting onderzocht. Tests wijzen uit dat ECO100 beter reinigt en ontvet dan andere middelen. De hechting van oplosmiddelhoudende en waterverdunbare verven is optimaal na reiniging met ECO100. Klik hier voor meer informatie.

   

  Verwerking

  Op de ondergrond aanbrengen en met spons of borstel in de vervuiling wrijven. Laat enkele minuten inwerken en afnemen met vochtige doek of spons. Bij zware vervuiling de behandeling herhalen of langer laten inwerken, eventueel in een hogere concentratie. Flacon kan nagevuld worden. Vul met 500ml water en 50ml concentraat.

  Verdun met water, voor lichte vervuiling tot 1 op 100 en voor zware vervuiling vanaf 1 op 1. Probeer eerst op een klein stukje en let op of de ondergrond niet wordt aangetast door een te hoge concentratie. Aanbrengen en met spons of borstel in de vervuiling wrijven. Laat enkele minuten inwerken en afnemen met vochtige doek of spons. Bij zware vervuiling de behandeling herhalen of langer laten inwerken, eventueel in een hogere concentratie. ECO100 is ook verkrijgbaar in handige spray-flacon die nagevuld kan worden.

  Beschikbare afmetingen van ECO100 Superreiniger

  Afmetingen; 500ml ready to use, 1 liter concentraat, 5 liter concentraat.

  Voordelen superreiniger

  • Breekt vuil en vet af.
  • Werkt supersnel.
  • Activeert de ondergrond.
  • Verbetert de hechting.
  • Reduceert schuurwerk.
  • Verbetert uw rendement.
  • Verkrijgbaar in kant-en-klaar sprayflacon.
  • Ook verkrijgbaar als concentraat.
  • Geschikt voor alle reinigingsklussen.

  ECO100 Superreiniger kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 2 kg