Gratis verzenden

Vanaf € 199,- in Nederland
* M.u.v. aanbieding big bag leem, OGB platen, Sono platen en Isohemp producten, hiervoor geldt geen gratis verzending. Voor overige isolatiematerialen en palletartikelen geldt gratis verzending vanaf EUR 1.500

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen uw bestelling in huis

Klantenservice

Wij zijn elke werkdag telefonisch en per mail bereikbaar van 8.00 tot 17.00

Onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen

Bent u op zoek naar natuurlijke onderhoudsmiddelen voor binnen en buiten? Dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste Adres. Wij verkopen uitsluitend schoon- en onderhoudsmiddelen die geen negatieve impact op het milieu hebben. Het voordeel van deze middelen is dat er geen chemische en/of bijtende stoffen in zitten verwerkt. Dit is veiliger voor zowel mens en dier. Zo kunt u zonder zorgen uw huis en tuin onderhouden. 

Onderhoudsmiddelen in de webshop

Bekijk het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct in de webshop. Wilt u de materialen graag met eigen ogen zien? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Toldijk (vlakbij Zutphen).

U kunt met uw vragen bij de deskundigen van Eco-bouwmaterialen terecht. Zij geven u vrijblijvend advies en helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0575 432 336 of per mail op info@eco-bouwmaterialen.nl

37
De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 4 reviews.
0