Producten

Auro 981 Vloeibare Bijenwas

42.99134.59

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 981 vloeibare bijenwas is een transparante, oplosmiddelhoudende vloeibare bijen- en plantaardige was voor binnen. Voor veredeling en bescherming van hout (vloeren), kurk, ongeglazuurde plavuizen en meubels. Geeft het hout een lichte honingtint en een zijdeachtig uiterlijk.

  Auro 981 vloeibare bijenwas is een transparante, oplosmiddelhoudende vloeibare bijen- en plantaardige was voor binnen. Voor veredeling en bescherming van hout (vloeren), kurk, ongeglazuurde plavuizen en meubels. Geeft het hout een lichte honingtint en een zijdeachtig uiterlijk.

  Kleur vloeibare bijenwas

  De kleur van deze vloeibare bijnenwas is transparant en geeft het hout een lichte honingtint. Ook wordt de oppervlaktestructuur benadrukt.

  Verwerking

  De bijenwas aanbrengen met doek en licht inschuren met schuurpad of machinaal met boenmachine. Tevens aan te brengen door strijken, rollen of spuiten. Het product is klaar voor gebruik en eventueel verdunbaar met AURO ‘citrusolie – 191’.

  Verkrijgbaar in

  • 0,2 liter glazen flesje (4 m²)
  • 0,75 liter (15 m²)
  • 2,5 liter (50 m²)

  Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Behoudt de kleur.

  Auro 981 Vloeibare bijenwas kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productblad: