Producten

Auro 971 Harde Vloerwas

52.39

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 971 harde vloerwas is een transparante, oplosmiddelhoudende was van bijenwas en plantaardige was voor binnen. Voor veredeling en bescherming van hout (vloeren), kurk, ongeglazuurde plavuizen en meubels. Bij normaal gebruik en onderhoud, geeft de was een bescherming van 2-4 jaar.

  Auro 971 harde vloerwas is een transparante, oplosmiddelhoudende was van bijenwas en plantaardige was voor binnen. Voor veredeling en bescherming van hout (vloeren, meubels), kurk en ongeglazuurde plavuizen.

  Kleuren harde vloerwas

  Deze vloerwas heeft een transparante kleur en geeft hout een lichte honingtint.

  Verwerking

  Deze vloerwas is geschikt voor alle houtsoorten en producten van hout, kurk, ongeglazuurde tegels, linoleum en natuursteentegels. De was is halfvast en wordt door wrijven zacht. Verfraait en beschermt langdurig. Kan aangebracht worden met doeken of heetspuittechniek. Bij normaal gebruik en onderhoud, geeft de was een bescherming van 2-4 jaar.

  Beschikbare afmetingen van Auro Harde Vloerwas

  • 0,40 Liter (20 m²)

  Voordelen harde vloerwas

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Veelzijdig gebruik.
  • Slijtvast.

  Auro 971 Harde Vloerwas kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: