Producten

Auro 930 Natuurhars Beits

41.35483.66

Clear

Kies een kleur: * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 930 natuurhars beits is een zijdeglanzende beits voor hout binnen en buiten (voor buiten alleen beits op kleur gebruiken). Goed weerbestendig, ademend, met aangename citrusgeur. De beits is in kleurloos en 15 verschillende kleuren verkrijgbaar, klik hier voor de kleurenkaart.

  Auro 930 natuurhars is een zijdeglanzende beits voor hout binnen en buiten (voor buiten alleen beits op kleur gebruiken). Deze natuurhars is goed weerbestendig, ademend en heeft een aangename citrusgeur.

  De zijdeglanzende houtbeits wordt gebruikt voor het transparant kleuren en beschermen van vrijwel alle houtsoorten binnen en buiten. Houtbeits is gemakkelijk aan te brengen en vloeit uitstekend, na droging voelt het prettig aan. Kleuren kunnen onderling probleemloos worden gemengd. Kleurloos (transpararant) geeft weinig UV bescherming en is geschikt voor binnen. Door kleur en structuur van de ondergrond kan het kleurresultaat variëren. Let bij de aankoop op dezelfde productienummers (charge).

  Kleuren natuurhars

  De beits is in 15 verschillende kleuren verkrijgbaar en tevens ook in een (transparante) kleurloze variant, klik hier voor de kleurenkaart. De kleurloze houtbeits geeft een lichte honingtint.

  Verwerking

  Geschikt voor op hout binnen en buiten en voor houtproducten alleen binnen. Kleurloze houtbeits kan alleen binnen gebruikt worden of voor oppervlakken buiten die niet aan weersinvloeden onderhevig zijn. De ondergrond moet schoon, draagkrachtig, vrij van doorslaande en/of bloedende stoffen zijn.

  Beschikbare afmetingen

  • 0.75 liter; 19m2
  • 2.5 liter; 63m2
  • 10 liter; 250m2

  Voordelen natuurhars

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Voelt prettig aan.
  • Vloeit goed.

  Auro 930 Natuurhars Beits kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight1 kg