Producten

Auro 751 Kalkcaseine Muurverf

44.32

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 751 is een kalkcaseine muurverf voor binnen in poedervorm, aan te maken met water tot een gebruiksklaar product. Voor wit zijdemat binnen-schilderwerk.

  Auro 751 is een kalkcaseine muurverf voor binnen in poedervorm, aan te maken met water tot een gebruiksklaar product. Voor wit zijdemat binnen-schilderwerk. Eventueel aan te kleuren met Auro Kalkverfmengkleur nr. 350 (max. 20%)

  Kleuren Auro 751 kalkcaseine muurverf

  Wit. Op kleur te brengen met max. 5% (van de aangemaakte hoeveelheid) AURO ‘muurverf mengkleuren – 330‘ of eventueel aan te kleuren met Auro Kalkverfmengkleur nr. 350 (max. 20%).

  Verwerking

  Aangemaakt produkt moet binnen 10 uur verwerkt worden; verwerking na deze tijdspanne geeft vermindering van kwaliteit. Niet méér aanmaken dan binnen deze tijd verwerkt kan worden. Tijdens verwerken af en toe oproeren. Het oppervlak is droog en overschilderbaar na ca. 4-6 uur.
  Doorgedroogd na ca. 24 uur. Voor optimale slijtvastheid dient te snel aandrogen van de laatste laag te worden vermeden (evt. ramen dicht houden). De laatste laag dient tenminste 6 uur duidelijk vochtig aan te voelen.

  Beschikbare afmetingen

  • 3kg

  Voordelen

  • Verwerken met kwast of roller.
  • Dampdoorlatend.
  • Eenvoudig te gebruiken.

  Auro 751 kalkcaseine muurverf kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Klik hier voor meer productinformatie over Auro 751 kalkcaseine muurverf.