Producten

Auro 524 Plantodecor Premium Projectmuurverf

43.50

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier uw kleur: * 

Kies hier uw afmeting: * 

Auro 524 Plantodecor premium projectmuurverf is een schrobvaste niet vergelende muurverf met het nieuwe bindmiddel Replebin. Dit is een plantaardig (biogeen) bindmiddel, nieuw ontwikkeld door Auro. Op kleur te brengen met Auro nr.330 muurverfmengkleuren. Verkrijgbaar in drie afmetingen.

Auro 524 Plantodecor Premium Projectmuurverf is een ecologische witte dispersie muurverf voor binnen. Deze innovatieve oplosmiddelvrije eersteklas dispersie muurverf met een uitstekende dekking blijft permanent wit blijft. Het bindmiddel Replebin® garandeert professionele producteigenschappen; schrobvastheid klasse 1, drupt en spat niet tijdens verwerking en is oplosmiddelvrij. Hecht uitstekend op oude latex lagen of andere moeilijke oppervlakken binnen.

Kan op kleur gemaakt worden met de Auro nr.330 muurverfmengkleuren volgens kleurenkaart.
Sinds juni 2017 heeft dit product een verbeterde receptuur waardoor deze een betere dekkracht en schrobvastheid heeft en gemakkelijker verwerkt.

Kleuren muurverf

Deze muurverf is verkrijgbaar in de kleuren wit, RAL 9001 en RAL 9010 en vergeeld niet. Ook is deze muurverf op kleur te brengen met AURO Muurverfmengkleur Nr. 330.

Verwerking

Voor verflagen op een minerale en een organische ondergrond (behang, pleisterwerk, leem, beton, kalkzandsteen, gipskartonplatene). Geschikt voor alle binnenoppervlakken. Deze muurverf is op te brengen doormiddel van strijken, rollen en Airless spuiten.

Beschikbare afmetingen van Auro 524 Plantodecor Projectmuurverf

  • 1 liter; 9m2.
  • 5 liter; 45m2.
  • 10 liter; 90m2.

Voordelen

  • Oplosmiddelvrij volgens AgBB.
  • Geschikt voor alle ondergronden binnen.
  • Dubbel dekkend en schrobvast.

Auro 524 Projectmuurverf kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 1 kg
0