Producten

Auro 506 Silicaat Grondeer grof

92.05168.65

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 506 Silicaat Grondeer is een gepigmenteerde universele dispersie grondlaag met een fijne (505) en iets grotere (506) korrel, voor binnen en buiten. Als hechtlaag op moeilijke ondergronden en als voorstrijk voor afwerking met alle Auro muurverf, kalkverf en pleisterwerk.

  Auro 506 silicaat grondeer grof is een wit gepigmenteerde universele dispersie grondlaag met een fijne (505) en iets grotere (506) korrel, voor binnen en buiten. Als hechtlaag op moeilijke ondergronden en als voorstrijk voor afwerking met alle Auro muurverf, kalkverf en pleisterwerk.

  Kan als afwerklaag gebruikt worden. Te gebruiken op neutrale, minerale ondergronden zoals pleisterwerk,leem, beton, metselwerk, raufaser, gipsplaten en voor over oude verflagen. Overschilderbaar met bijvoorbeeld Auro nr. 303 Silicaatverf, nr. 321 Porseleinwit of met de Kalkverf nr. 344. Kan op kleur gebracht worden met Auro nr. 330 muurverf mengkleur (max. 10%).

  Kleuren

  Deze silicaat grondeer grof is verkrijgbaar in de kleur wit. Voor binnen op kleur te maken met max. 10% AURO muurverf mengkleuren nr. 330*.

  Verwerking

  Als hechtlaag tussen moeilijke ondergronden voor muurverf of pleisterwerk binnen en buiten. Te gebruiken als voorstrijk voor alle Auromuur-, en kalkverven en alle Auro pleisterlagen.

  Beschikbare afmetingen van Auro 506 Silicaat Grondeer

  115 tot 185g/m² oftewel 84 tot 125 ml/m² per laag
  Afhankelijk van de ondergronden de zuiging, maniervan aanbrengen, afwerking. Door een proef op te zetten kan het exacte verbruik bepaald worden.

  Voordelen

  • Consistent ecologische grondstofkeuze.
  • Open-porig (Sd waarde < 0.01 m).
  • Minimale kans op zakkers en/of spatten.
  • Geurarm.
  • Goede hechting op uiteenlopende ondergronden en oude (muur)verflagen.

  Auro 506 Silicaat Grondeer grof kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: