Producten

Auro 431 Bijenwas Onderhoudsmiddel

31.0599.15

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 431 Bijenwas Onderhoudsmiddel is een waterverdunbare washoudende emulsie voor regelmatig onderhoud van alle met was afgewerkte oppervlakken (bijvoorbeeld parket- en plankenvloeren, meubels, plavuizen en kurk) voor het verwijderen van licht tot normaal vuil. Brengt een zeer dun waslaagje aan voor het onderhoud, na droging eventueel uitboenen voor zachte glans. De bijenwas heeft een aangename geur.

  Auro 431 Bijenwas Onderhoudsmiddel is een waterverdunbare washoudende emulsie voor regelmatig onderhoud van alle met was afgewerkte oppervlakken (bijvoorbeeld parket- en plankenvloeren, meubels, plavuizen en kurk) voor het verwijderen van licht tot normaal vuil. Brengt een zeer dun waslaagje aan voor het onderhoud, na droging eventueel uitboenen voor zachte glans. De bijenwas heeft een aangename geur.

  Verwerking

  Voor regelmatig onderhoud van met was behandelde oppervlakken (b.v. kurk-, plavuizen-, parketvloeren, houten meubels). Ook geschikt voor reiniging bij lichte tot normale vervuiling. Product in warm water oplossen: 100-300 ml. in 10 liter water, mosvochtig dweilen. Na droging kunt u het oppervlak eventueel uitwrijven.

  Beschikbare afmetingen

  • 1,0 Liter
  • 5,0 Liter

  Voordelen

  • Zeer rijk concentraat.
  • Anti-statisch.
  • Reinigt en onderhoudt.
  • Aangename geur.

  Auro 431 Bijenwas Onderhoudsmiddel kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: