Producten

Auro 412 Schimmelverwijderaar

19.06

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 412 Schimmelverwijderaar is een actieve gel voor de grondige verwijdering van schimmels en schimmelsporen op tegels, hout en kunststof. Voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

  Auro 412 Schimmelverwijderaar is een actieve gel voor de grondige verwijdering van schimmels en schimmelsporen op tegels, hout en kunststof. Voor binnen en buiten. Zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

  Verwerking

  Schimmelverwijderaar op aangetaste oppervlakken gelijkmatig besproeien, min. 1 uur laten inwerken. Bij sterke aantasting langer (bijv. 1 nacht). Met zachte borstel of spons afnemen en losse resten verwijderen. Met vochtige doek of spons grondig afnemen.
  Altijd eerst op een onopvallende plaats testen. Goed laten drogen. Nabehandeling (Indien nodig) met Auro 413 schimmelstop en/of Auro 327 antischimmelverf Overschilderbaar met alle Auro muurverven. Draag geschikte handschoenen, contact met huid en ogen vermijden. Nevel niet inademen.

  Beschikbare afmetingen van Ecotec leemverf

  Verpakking: 0,5 liter.

  Voordelen

  • Desinfecterend.
  • Vrij van oplosmiddelen en chloor.
  • Handige sproeikop

  Auro 412 Schimmelverwijderaar kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Additional information

  Weight 0.5 kg