Producten

Auro 345 Kalkstructuurverf wit

74.15131.35

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 345 kalkstructuurverf is een fijne minerale professionele kwaliteit kalkstructuurverf voor wanden en plafonds binnen. Eigenschappen zoals dampdoorlatend, gaat schimmelvorming tegen en neutraliseert geurtjes. Ideaal voor vochtige ruimten en kelders.

  Auro 345 kalkstructuurverf is een fijne minerale professionele kwaliteit kalkstructuurverf voor wanden en plafonds. Deze verf is geschikt voor binnen. Met eigenschappen zoals dampdoorlatend, gaat schimmelvorming tegen en neutraliseert geurtjes. Ideaal voor vochtige ruimten en kelders. De fijnkorrelige structuur geeft een mooi decoratief oppervlak dat ademend is. Aan te brengen met een kwast of roller om verschillende structuren te verkrijgen.

  Kleur kalkstructuurverf

  De kleur van de kalkstructuurverf is wit. Kan op kleur gemaakt worden met Auro nr. 350 kalkverf mengkleur. Aankleuren heeft een verdunnend effect, hierdoor kan een verandering in de structuurontstaan. Wij raden aan om van te voren een proef op te zetten.

  Verwerking

  Breng snel en egaal aan met een kwast of een roller. Indien nodig kunt u de Auro 345 kalkstructuurverf met max. 20% water verdunnen, afhankelijk van de zuigkracht van het oppervlak. Minimale temperatuur bij het aanbrengen: 8°C.
  Geschikt voor minerale ondergronden (bijv. pleisterwerk, beton en kalkzandsteen), leem, gipsplaat, Rauhfaser, minerale verven binnen. Oude, matte lagen bij voorkeur licht opschuren, hechting en geschiktheid van de ondergrond testen door eerst een proef op te zetten.

  Verbruik

  • 7,5kg voor circa 23m2.
  • 15kg voor circa 45m2.

  Voordelen

  • Oplosmiddelvrij.
  • Gebruiksklaar.
  • Onschadelijk voor mens en omgeving.

  Auro 345 kalkstructuurverf kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: