Producten

Auro 344 Professionele Kalkverf wit

25.47118.50

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Deze traditionele minerale verf  van Auro voor binnen en buiten op basis van kluitkalk (gebluste kalk) met een professionele kwaliteit, kenmerkt zich door geurabsorberende eigenschappen, is schimmelwerend en zeer dampopen. Creëer een binnenklimaat om je goed bij te voelen! Goede keus bij nieuwbouw, maar vooral ook bij renovatie van historische en monumentale gebouwen.

  Auro 344 professionele kalkverf voor binnen en buiten is een traditionele Kalkverf in professionele kwaliteit. Zowel geschikt voor nieuwbouw als bij historische gebouwen. Deze kalkverf heeft een uitstekende hechting op alle minerale ondergronden, maar ook op gipsplaat, Raufaserbehang en leem. Geschikt voor gebruik binnen en buiten, voor buiten alleen wit.

  Kleuren kalkverf

  De kleur van de kalkverf is wit. De kleur kan aangebracht worden met Auro nr. 350 Kalkverf mengkleur (alleen voor binnen). Klik hier voor de kleurenkaart van Auro 350 kalkverf mengkleuren. U dient de Auro 350 kalkverf mengkleuren separaat te bestellen. Wilt u de Auro 344 professionele kalkverf buiten toepassen, dan kan dit alleen met de witte kleur.

  Verwerking

  Geschikte ondergrond voor de Auro 344 professionele kalkverf zijn (binnen) minerale ondergronden (bijv. pleisterwerk, beton, kalkzandsteen) leem, gipsplaten, minerale verven, Rauhfaser. Voor buiten zijn dit onbehandelde, zuigende, watervaste minerale ondergronden (bijv. pleisterwerk, beton, kalkzandsteen).

  Kalkverven bij voorkeur met een kalkverfkwast kruislings aanbrengen. Bij aanbrengen met een roller in 1 richting doorrollen. Reeds droge ondergronden en reparaties kunnen bij het overschilderen voor kleurverschillen zorgen. Tijdens verwerking en droging direct zonlicht, vocht en vuil vermijden.
  Te snelle droging moet voorkomen worden voor een goede uitharding. Wij raden aan om geen droogapparatuur te gebruiken.

  Beschikbare afmetingen van Auro 344 professionele kalkverf

  Het product is gebruiksklaar en eventueel met max. 20% water te verdunnen. Ca. 0,10 l/m2 per laag (1 l is voldoende voor ca. 10 m2), op gladde, zwak zuigende ondergronden. Afhankelijk van de manier van aanbrengen, oppervlaktestructuur en zuigkracht van de ondergrond. Exacte verbruik vast te stellen door een proef op te zetten.

  • 1 liter voor circa 10m2.
  • 5 liter voor circa 50m2.
  • 10 liter voor circa 100m2.

  Voordelen kalkverf

  • Voor binnen en buiten.
  • Uitstekende dekking.
  • Creëert behaaglijk binnenklimaat.

  Auro 344 professionele kalkverf kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: