Producten

Auro 326 Veegvaste Witkalk 10 liter/ 83m2

67.20

Beschikbaar: Leverbaar

Auro 326 Veegvaste Witkalk is muurverf op basis van kluitkalk (nat gebluste kalk) voor dekkende, witte muurverf op minerale ondergronden (binnen).

Auro 326 Veegvaste Witkalk is muurverf op basis van kluitkalk (nat gebluste kalk) voor dekkende, witte muurverf op minerale ondergronden binnen. Veegvaste, meervoudig overschilderbare matte muurverf, met hoogademend vermogen (damp-doorlatend) en licht bacteriecide werking.

Kleuren

In natte toestand doorschijnend, de dekkracht wordt in droge toestand bereikt. Op kleur te brengen met max. 5% aangemaakte AURO ‘kalkcaseïnekleuren – 770’. Donkere kleuren dienen vermeden te worden, i.v.m. gevaar voor doorslag en wolkvorming.

Verwerking

Product is gebruiksklaar; verdunbaar met water. Doormiddel van strijken of rollen 2-3 maal gelijkmatig dun aanbrengen. Afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond evtueel nog met 5-10% water verdunnen. Geschikt voor minerale ondergronden; binnen. Niet op verf, lakken, kunststoffen en hout aanbrengen.

Beschikbare afmetingen van Auro 326 veegvaste witkalk

  • 10 liter te gebruiken voor circa 83m2.

Voordelen

  • Aangenaam binnenklimaat.
  • Ademend.
  • Eenvoudig in gebruik.

Auro 326 veegvaste witkalk kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 12.5 kg
0