Producten

Auro 321 Muurverf Porseleinwit RAL 9010

29.89119.12

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 321 Muurverf Porseleinwit is een duurzame matte wasbare dispersie muurverf zonder conserveringsmiddelen. Drupt en spat niet tijdens verwerking en heeft een uitstekende dekkracht. Voor verflagen op een minerale en een organische ondergrond (behang, pleisterwerk, leem, beton, kalkzandsteen, gipsplaten e.d.). Geschikt voor alle oppervlakken binnen. Kan op kleur gemaakt worden met Auro 330 muurverf mengkleuren volgens kleurenkaart.

  Auro 321 Muurverf Porseleinwit is een goed dekkende, milieuvriendelijke en fijne natuurlijke muurverf op alle alle neutrale, minerale en organische ondergronden (pleister, raufaser, gipsplaten hout e.d.) binnen. Deze oplosmiddelvrije muurverf voor binnen is mat en geurarm. Het nieuwe bindmiddel Replebin zorgt ervoor dat de verf niet meer vergeeld. Een fijn alternatief voor de niet ademende latex verven. In tegenstelling tot latex legt deze verf geen plastic laag op de muur.

  Kleuren

  Is verkrijgbaar in porseleinwit (RAL 9010) en vergeelt niet.

  Wilt u de muurverf op kleur brengen, kies dan voor Auro 321 muurverf porseleinwit op kleur. In de gewenste kleur aan te maken door middel van AURO ‘muurverf mengkleuren – 330‘ toe te voegen. Klik hier voor de kleurenkaart  en de speciale kleurenkaart van Auro 330 muurverf. mengkleuren. U dient de Auro 330 muurverf mengkleuren separaat te bestellen.

  Verwerking

  Deze muurverf is te gebruiken op behang, pleisterwerk, beton, kalkzandsteen, metselwerk, leem, gipsplaten, te bevochtigen oude verflagen (dispersie,- kalk- silicaatkleuren).
  Breng voor gebruik altijd proeflagen aan op glasvezelweefsels, textiel-, vinyl-, structuurbehang om de geschiktheid te controleren.

  Beschikbare afmetingen van Auro 321 Muurverf Porseleinwit

  • 1 liter circa 9m2.
  • 5 liter circa 45m2.
  • 10 liter circa 90m2.

  Voordelen

  • Makkelijk te verwerken.
  • Spat en drupt niet.
  • Aangename citrusgeur.

  Auro 321 Muurverf Porseleinwit kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: