Producten

Auro 311 Vezelpleister 10 liter/ 10m2

97.85

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 311 Vezelpleister is een witte decoratieve vezelpleister voor het maken van verrassende wandafwerkingen. Aanbrengen met een spaan of kwast en al naar gelang vlak strijken of structuur aanbrengen. Deze vezelpleister is eventueel aankleuren met Auro Muurverfmengkleur nr. 330 of na droging met Auro Wandlazuurwas nr. 360. Ook geschikt voor decoratieve afwerking.

  Auro 311 Vezelpleister is een witte decoratieve vezelpleister voor het maken van verrassende wandafwerkingen. Aanbrengen met een spaan of kwast en al naar gelang vlak strijken of structuur aanbrengen. Deze vezelpleister is eventueel aankleuren met Auro Muurverfmengkleur nr. 330 of na droging met Auro Wandlazuurwas nr. 360. Ook geschikt voor decoratieve afwerking.

  Kleuren

  De kleur van het product is wit en kan worden aangekleurd met maximaal 5% Auro muurverf mengkleur nr.330*. Een proefvlak opzetten is aan te raden, aangezien de karakter eigenschappen van het product veranderen wanneer kleur wordt toegevoegd.

  Verwerking

  Witte decoratievepleisterlaag op dispersiebasis, fijnevezel textuur. Voor een witte, zijdenfinish, decoratieveverflaag op muur-en plafondoppervlakken geschikt voor binnen. Geschiktvvoor zuigende, minerale, organische, neutrale ondergronden (zoals gipsplaten, cement, leempleister, bouwplaten) en stabiele, hechtende, intacte oude verflagen. Niet geschikt voor permanent vochtige ondergronden en ruimtes.

  Tip: Ook voor het maken van “betonlook” Zie Instructiefilmpje.

  Beschikbare afmetingen van Auro 311 Vezelpleister

  • 10,0 liter; (10 m²)

  Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede dekking
  • Licht vullend karakter

  Auro 311 Vezelpleister kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight12 kg