Producten

Auro 250 Glanslak

19.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Kies hier de gewenste kleur: * 

Auro 250 glanslak is een glanzende, waterverdunbare en oplosmiddelvrije dekkende verf voor binnen, op hout, houtproducten en ijzermetalen. Standaard leverbaar in 7 kleuren, wit, oker geel, Engels rood, Perzisch rood, blauw, groen en zwart (zie Kleurenkaart). Deze kleuren zijn ook onderling mengbaar waardoor er meer kleurmogelijkheden ontstaan, bekijk de speciale kleurenkaart van Auro.

Let op: Auro 250 is een uitlopend product en zal op den duur beperkt leverbaar zijn. Wij verwijzen u graag door naar de Auro 516 dekkende glanslak of de Auro 517 dekkende zijdeglanslak. Dit zijn de nieuwe Auro lakverven van de serie Colours for Life.

Auro 250 Glanslak is een glanzende, waterverdunbare en oplosmiddelvrije dekverf voor binnen. Te gebruiken op hout, houtproducten en ijzermetalen. Goed drogend en nagenoeg geurloos. Geschikt voor speelgoed, en speeksel- en zweetvast.

Kleuren glanslak

Standaard leverbaar in 7 kleuren, wit, oker geel, Engels rood, Perzisch rood, blauw, groen en zwart (zie Kleurenkaart). Deze kleuren zijn ook onderling mengbaar waardoor er meer kleurmogelijkheden ontstaan, bekijk de speciale kleurenkaart van Auro.

Bij producten met verschillende chargenummers zijn kleurverschillen mogelijk; let hier bij aankoop op! Alle kleuren zijn onderling mengbaar. Met Auro matlak – 260 kunnen weliswaar kleuren worden gemaakt (ook voor binnen!), maar de glansgraad zal daarbij verminderen. Bij zelf aangemaakte kleuren aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de kleur en de duurzaamheid van de verflaag.

Verwerking

Te gebruiken met een kwast (synthetische kwast of kwast met een gemengde vezel), rollen (fijne schuimroller of kortharige lakrol). Spuiten, Nozzel, Nevelarm of Airmix is ook mogelijk, bekijk de productinformatie Auro glanslak voor de exacte specificaties.

Beschikbare afmetingen van  Auro 250 Glanslak

  • 0.375 liter: 5m2
  • 0.75 liter: 9m2
  • 2.5 liter: 31m2

Voordelen

  • Onschadelijk voor mens & omgeving.
  • Voor gebruik binnen.
  • Waterverdunbaar, oplosmiddelvrij.

Auro 250 Glanslak kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 2 kg
0