Producten

Auro 234 Metaal grondverf

20.00

Beschikbaar: Leverbaar

Kies hier de gewenste afmeting: * 

Auro 234 Metaal grondverf  geeft roest geen kans. IJzer en staal worden met deze (roodbruin gekleurde) grondlaag beschermd tegen roesten. Alleen geschikt voor nieuw (ontvet) of ontroest metaal. Deze grondverf is geschikt voor binnen en buiten. De metaalgrondverf dient afgewerkt te worden met een Auro verf.

Auro 234 Metaal grond verf is een oplosmiddel houdende, roestwerende grondverf die zowel voor binnen als buiten geschikt is. Deze metaal grondverf gebruik je als basislaag op onbehandelde, ontroeste stalen of metalen ondergronden. De verf heeft een rond bruine kleuren heeft een vervolgbehandeling nodig met een Auro verf.

Kleuren metaalgrondverf

Deze metaalgrondverf is een dekkende verf met een zijdeglanzende roodbruine kleur en dient overgeschilderd te worden met een Auro verf.

Verwerking

Geschikt voor onbehandelde, roestvrije stalen of metalen ondergronden. De ondergrond moet droog, chemisch neutraal, schoon, roestvrij, hechtenden ondersteunend zijn voor verf. De grondverf is aan te brengen met kwast, roller of verfspuit. De metaalgrondverf is stofdroog na ongeveer 10 uren. Droog en klaar om te schuren en over te schilderen na ongeveer 48 uren. Zorg voor voldoende luchtcirculatie tijdens het droogproces.

Beschikbare afmetingen van metaalgrondverf

  • 0,375 liter te gebruiken voor circa 6 m²
  • 0,75 liter te gebruiken voor circa 12 m²

Voordelen

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede vloei en een goede hechting
  • Erg duurzaam
  • Temperatuurweerstand tot 80°C

Auro 234 Metaal grondverf  kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

Productbladen:

Additional information

Weight 1 kg
1
0