Producten

Auro 191 Citrusverdunner

18.30170.10

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 191 Citrusverdunner is een universele verduning voor olie-achtige Auro producten (Pure solids en oplosmiddelhoudende producten). Te gebruiken als reiniger voor kwasten en gereedschappen; zeer geschikt voor het verwijderen van vlekken en oude waslagen (met schuurvlies en boenmachine) van houten oppervlakken. Niet voor het verdunen van dispersies en de aqua-producten. Door de sterk ontvettende werking deze verdunner niet gebruiken om de handen te reinigen.

  Auro 191 Citrusverdunner is een universele verduning voor olie-achtige Auro producten (Pure solids en oplosmiddelhoudende producten). Te gebruiken als reiniger voor kwasten en gereedschappen; zeer geschikt voor het verwijderen van vlekken en oude waslagen (met schuurvlies en boenmachine) van houten oppervlakken. Niet voor het verdunen van dispersies en de aqua-producten. Door de sterk ontvettende werking deze verdunner niet gebruiken om de handen te reinigen.

  Kleuren

  Deze citrusverdunner is kleurloos.

  Verwerking

  De verwerkingstemperatuur is minimaal 10gr C, draag geschikte handschoenen en zorg voor voldoende ventilatie tijdens verwerking.

  Verkrijgbaar in

  • 0,25 Liter
  • 1,0 Liter
  • 5,0 Liter

  Voordelen

  • Kleurloos.
  • Kan ook worden gebruikt als geurstof olie.

  Auro 191 Citrusverdunner kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: