Producten

Auro 150 Oliemengkleuren Kleur

26.80

Kies een kleur * 

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 150 oliemengkleuren voor olieproducten is een geconcentreerde mengkleurpasta op basis van plantaardige oliën met aard- en mineraalpigmenten. Uitsluitend voor het op kleur brengen van Auro ‘pure solid’ of ‘classic’ producten. Leverbaar in 8 tinten met fijngemalen aarde en minerale kleuren.

  Auro  150 oliemengkleuren voor olieproducten is een geconcentreerde mengkleurpasta op basis van plantaardige oliën met aard- en mineraalpigmenten. Uitsluitend voor het op kleur brengen van Auro ‘pure solid’ of ‘classic’ producten. Leverbaar in 8 tinten met fijngemalen aarde en minerale kleuren.

  Kleuren Oliemengkleuren

  Auro 150 oliemengkleur voor olieproducten is leverbaar in 8 verschillende kleuren: Okergeel, Persisch Rood, Engels Rood, Ultramarijnblauw, Chroomoxyde Groen, Bruine Omber, Mineraal Wit en Aardzwart.
  Bekijk de kleuren op de kleurenkaart.

  Verwerking

  Het product is klaar voor gebruik, het is evt. met AURO citrusverdunner – 191 verdunbaar. Voor gebruik het product goed oproeren.

  Deze mengkleurpasta op basis van plantaardige oliën met fijngemalen, lichtechte aard- en mineraalpigmenten. Uitsluitend voor het op kleur brengen van Auro PureSolid-producten en oplosmiddelhoudende Auro producten. Niet geschikt voor het op kleur brengen van Auro Aqua-producten, alcoholhoudende Auro producten of om onvermengd te verwerken.

  Verkrijgbaar in

  • 0,375 Liter

  Voordelen Oliemengkleur

  • Eenvoudig in gebruik
  • UV- bestendig
  • Kleurecht

  Auro 150 Oliemengkleuren kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

  Additional information

  Weight 0.5 kg