Producten

Auro 143 Impregneer Lijnolie

17.40114.38

Clear

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 143 Impregneer Lijnolie is een transparante, koudgeslagen impregneerlijnolie. De lijnolie biedt een traditionele bescherming voor werkbladen en geeft een waterafstotende, honingkleurende bescherming en impregnering voor alle houtsoorten binnen.

  Auro 143 Impregneer Lijnolie is een transparante, koudgeslagen impregneerlijnolie. De lijnolie biedt een traditionele bescherming voor werkbladen en geeft een waterafstotende, honingkleurende bescherming en impregnering voor alle houtsoorten binnen. Zeer goede hechting en weinig verbruik. Zeer geschikt voor werkbladen met (matig) watercontact. Eerste behandeling eventueel verdunnen met Auro nr.191 verdunning of voorzichtig “au bain-marie” (tot ca. 40°C) opwarmen voor een beter indringend vermogen.

  Kleuren lijnolie

  Deze lijnolie is transparant, helder lichtgeel en geeft op hout een honingtint. Door te mengen met Auro mengkleur – 150 ontstaat een kleurrijke en voordelige afwerking voor binnen.

  Verwerking

  Alle houtsoorten, houtproducten, niet-geglazuurde plavuizen (alles onbehandeld). Aan te brengen door te strijken, met een niet-pluizende doek. Eventueel verdunbaar met Auro 191 citrusolie.

  Beschikbare afmetingen van Auro 143 impregneer lijnolie

  • 0.75 liter; circa 25m2
  • 5 liter circa; 167m2

  Voordelen

  • Blijvend elastisch.
  • Zeer langzaam drogend

  Auro 143 impregneer lijnolie kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: