Producten

Auro 125 Olie & was 2 in 1

75.05212.65

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 125 Olie & Was 2 in 1 is een oplosmiddelvrije hardwas olie voor hout binnen. Transparant en geeft een lichte honingtint. Geschikt als eenmalige snelle afwerking voor hout en houtproducten, ook voor sterk aan slijtage onderhevige oppervlakken.

  Auro 125 Olie & Was 2 in 1 is een oplosmiddelvrije hardwas olie voor hout binnen. Transparant en geeft een lichte honingtint. Geschikt als eenmalige snelle afwerking voor hout en houtproducten, ook voor sterk aan slijtage onderhevige oppervlakken.

  Kleuren Olie & Was

  De kleur van deze Olie & Was is transparant en werkt verdiepend, het geeft een lichte honingtint. Op kleur brengen is mogelijk met max. 5 Auro Nr. 150.

  Verwerking

  Aan te brengen doormiddel van strijken, rollen, spaan en spuiten. Niet opgenomen productresten droog afnemen, inschuren of inwrijven binnen ca. 60 minuten. Stofdroog na ca. 10 uur.

  Beschikbare afmetingen van Auro Olie & Was 2 in 1

  • 0,75 Liter (30 m²)
  • 2,5 Liter (100 m²)

  Voordelen

  • Voor alle houtsoorten
  • Zeer zuinig in gebruik
  • Eenvoudig te gebruiken

  Auro 125 Olie & Was 2 in 1 kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen: