Producten

Auro 106 Onderhoudsolie 1 liter/ 80m2

31.05

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 106 onderhoudsolie is een eenvoudig waterverdunbaar onderhoudsmiddel voor alle geoliede houten oppervlakken binnen. Geeft een zijdeglanzend uiterlijk dat goed vocht en vuilafstotend is.

  Auro 106 onderhoudsolie is een eenvoudig waterverdunbaar onderhoudsmiddel voor alle geoliede houten oppervlakken binnen. Geeft een zijdeglanzend uiterlijk dat goed vocht en vuilafstotend is.


  Behandelingen met natuurlijke olie en was geeft het oppervlak een prachtige afwerking en versterkt de structuur van iedere houtsoort. Het oppervlak is goed beschermd tegen vuil en water en het product heeft een antistatische werking. In tegenstelling tot oppervlakken die behandeld zijn met verf kunnen geoliede en in de was gezette oppervlakken ademen wat bijdraagt aan een aangenaam omgevingsklimaat.

   

  Verwerking

  Aanbrengen met olie-, wasdoek met steel of katoenen doek.

  Het oppervlak moet eerst goed schoongemaakt worden voordat kan worden begonnen met het gebruiken van de verzorgingsproducten. Een geschikt product voor het schoonmaken van vloeren is AURO vloer reiniger (427), en voor meubels en andere oppervlakken AURO lak & beits reiniger (435) of AURO vloeibare zeep (411). Deze middelen verwijderen niet alleen vuil maar ook uitscheidende stoffen die de droging kunnen vertragen. Na het schoonmaken het oppervlak goed laten drogen.

  Beschikbare afmetingen van Auro 106 onderhoudsolie

  • Zuinig in gebruik ca. 80m2 per liter.

  Voordelen onderhoudsolie

  • Anti-statisch.
  • Oplosmiddelvrij.

  Auro 106 onderhoudsolie kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Wilt u de producten eerst in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Toldijk (dichtbij Zutphen).

  Productbladen:

   

  Additional information

  Weight1.5 kg