Producten

Auro 102 Tuinmeubelolie 0,75 ltr/ 18m2

34.80

Professional? Vraag hier uw offerte aan.

 • Auro 102 Tuinmeubelolie is ademend en bladdert niet, werkt vochtregulerend en waterafstotend. De pigmenten geven het oppervlak een frisse uitstraling en verdiepen de natuurlijke kleur van het hout. De pigmenten beschermen bovendien tegen UV straling. De olie bladdert niet en is eenvoudig aan te brengen met een doek of kwast. In drie kleuren verkrijgbaar. Een behandeling aan het begin en einde van het seizoen is voldoende om de meubels er het hele jaar als nieuw uit te laten zien.

  Auro 102 Tuinmeubelolie is ademende en niet bladderende olie, het werkt vochtregulerend en is waterafstotend. De olie is eenvoudig aan te brengen met een doek of kwast. Een behandeling aan het begin en einde van het seizoen is voldoende om de meubels er het hele jaar als nieuw uit te laten zien.

  Kleuren tuinmeubelolie

  Deze olie is verkrijgbaar in drie kleuren namelijk de kleuren teak, bankirai en naturel (licht wit gepigmenteerd). Zie ook de kleurenkaart.
  De pigmenten geven het oppervlak een frisse uitstraling en verdiepen de natuurlijke kleur van het hout. De pigmenten beschermen bovendien tegen UV straling.

  Verwerking

  We adviseren om het hout eerst schoon te maken en licht te schuren voor het aanbrengen van de olie. Ook als meerdere lagen worden aangebracht tussentijds licht schuren. De krachtig werkende Auro Tuinmeubelreiniger helpt effectief tegen het verwijderen van vuil en het opfrissen van verweerde tuinmeubelen. Schud de olie goed voor gebruik en breng met gelijkmatige bewegingen aan op het hout met een pluisvrije doek.

  Na een droogtijd van minimaal 24 uur, met goede ventilatie, kan een eventuele 2e of 3e laag aangebracht worden. Hierdoor wordt de kleur intenser en krijgt het hout meer bescherming. Meerdere lagen aanbrengen geeft als resultaat een zijdemat oppervlak. Het effect van de olie op het oppervlak kan verschillen per houtsoort, zet daarom eerst een proefje op om kleur en glansgraad te testen.

  Beschikbare afmetingen van Auro 102 Tuinmeubelolie

  • 0,75 Liter (18 m²)

  Voordelen tuinmeubelolie

  • Eenvoudig in gebruik.
  • Duurzaam.
  • Voor gebruik binnen en buiten.

  Auro 102 Tuinmeubelolie kopen?

  Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

  Productbladen: