Natuurlijk stucwerk

Natuurproducten zijn niet alleen milieuvriendelijke producten: ze voegen ook echt wat toe aan de sfeer van uw huis en uw leefgemak. Bij Eco-bouwmaterialen verkopen we kwalitatieve natuurproducten, waaronder TadelaktBeton Ciréleem en diverse natuurverven.

Door haar natuurlijke aard hebben de producten vele extra voordelen. Zo ademen uw wanden beter met het gebruik van natuurlijk leem, ruikt u nieuwe geverfde kamer met natuurverf fris en zijn sauna’s die zijn bewerkt met Beton Ciré mooi en gebruiksvriendelijk.

Tadelakt
Met deze speciale stuc, op basis van kalk, kunt u vrijwel elke denkbare vorm maken. Door het crackele effect heeft tadelakt iets weg van natuursteen en geeft het een unieke uitstraling aan elke ruimte.

Tadelakt is geschikt voor:
- Badkamerwanden.
- Wasmeubels.
- Baden.
- Als wandafwerking in de keuken of badkamer.

Klik hier voor een impressie van Tadelakt projecten.

Beton Ciré
Beton Ciré is stucwerk dat zeer sterk, waterdicht en gebruiksvriendelijk is. Beton ciré is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, finoven, sauna, stoomdouche en buitenmeubelen. Dit stucwerk is er in vele verschillende kleuren, waaronder de beton look.

Klik hier voor een impressie van Beton Ciré projecten.

Leem
Leemstuc is een milieuvriendelijke stof met een uitstekend vochtregulerend en warmtevasthoudend vermogen, waardoor een vochtige ruimte minder klam aan zal voelen. Leem is dan ook zeer geschikt voor interieurgebruik in de leef- en slaapkamers of voor uw kantoor. Hoe dikker de massa leem hoe groter het effect is.

Klik hier voor een impressie van Leem projecten.

Wil u graag advies over natuurlijk stucwerk in uw woning of kantoor, neem dan contact met ons op via info@eco-bouwmaterialen.nl of 0575-432 336.

De waardering van www.eco-bouwmaterialen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.