U hebt geen items in uw winkelwagen.

Stuc

Eco-bouwmaterialen heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het verwerken van natuurlijke stuc en is expert in basis leemstuc, leemfinish, listro glansleemstuc, kalkstuc, tadelakt, beton ciré, mycrete betonstuc etc. Natuurlijk stucwerk zorgt voor een mooie afwerking van uw badkamer, keuken, toilet, wanden, plafond of vloer. Het straal zowel rust, klasse als stijl uit met alle ecologische voordelen van dien. Als u op zoek bent naar natuurlijk stucwerk dan bent u bij Eco-bouwmaterialen aan het juiste adres voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment. Alle stucproducten kunt u rechtstreeks via de webshop van Eco-bouwmaterialen kopen. Wilt u eerst wat inspiratie op doen en de producten in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland).

Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 10 tot 18 van 126 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Positie
Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst
9 per pagina

Artikelen 10 tot 18 van 126 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Leemstuc zelf doen

Leemstuc aanbrengen is voor de handige doe-het-zelver geen probleem. De ondergrond dient schoon te zijn van oude stuc- of verfresten en vervolgens behandeld te worden met een hechtprimer voor leemstuc. De ideale opbouw is een laag van 1 tot 2cm basis leemstuc. Met deze laag komen de eigenschappen van leem, waaronder warmte- en vochtregulerend, antistatisch en schimmelwerend, het best tot z’n recht. Als u de basis leemlaag graag wilt voorzien van een andere kleur, dan is dat mogelijk met leemfinish, duro fijnleemstuc , leemverf of een andere natuurlijke damp-open verf. Het is belangrijk dat de afwerking van de basis leemlaag gebeurd met een damp-open/ademend product. Bij Eco-bouwmaterialen kunt u terecht voor de kwalitatieve leemstuc van Tierrafino. In de webshop kunt u de prijzen van deze leemstuc per m2 bekijken en berekenen hoeveel u nodig heeft.

Tadelakt of Beton Ciré zelf aanbrengen

Wilt u graag zelf aan de slag met Tadelakt of Beton Ciré? Voor de ervaren vakman of doe-het-zelver is dit geen probleem. In de webshop van Eco-bouwmaterialen vindt u alle informatie, filmpjes, materialen en hulpmiddelen om u klus tot een geslaagd einde te brengen. In onze webshop kunt u ook de prijzen per m2 bekijken en berekenen hoeveel materiaal u nodig heeft. Een aantal voordelen van Tadelakt en Beton Ciré op een rij:

 • Waterdicht;
 • Voegloos;
 • Af te werken in de vorm naar keuze.

Leemstuc, tadelakt of Beton Ciré kopen?

Wilt u graag zelf aan de slag met natuurlijk stucwerk en leemstuc, tadelakt of beton ciré kopen? Bekijk dan nu het assortiment van Eco-bouwmaterialen en bestel direct uw stucmateriaal in de webshop! Ons assortiment bestaat uit leemstuc, kalkstuc, tadelakt, beton ciré en mycrete betonstuc. Heeft u vragen of wilt u graag deskundig advies? De experts van Eco-bouwmaterialen kunt u telefonisch (0575 432 336) of per e-mail (info@eco-bouwmaterialen.nl) bereiken. Ook verzorgen wij regelmatig workshops waar u kunt leren stucen met onze stucproducten. Alle stucproducten van Eco-bouwmaterialen zijn tevens te bekijken in de showroom in Toldijk. Bij Eco-bouwmaterialen garanderen wij u scherpe prijzen en een snelle levering. Eco-bouwmaterialen, alles voor natuurlijk stucwerk!

Alle prijzen op deze webshop zijn inclusief 21% BTW.