Producten

Out of stock!

Tierrafino rietrol 15m2

60.00

Beschikbaar: Uitverkocht

De Tierrafino rietrol wordt gebruikt als ondergrond voor basisleem of kalk. De rietrol wordt op de muur bevestigd en daarna afgewerkt met basisleem of kalk. Wilt u meer stabiliteit en stevigheid voor uw leem- of kalkstuc, verwerk dan Autex wapeningsweefsel op 3/4 van uw stucwerk in plaats van rietrollen.

Let op: deze rietrollen kunnen niet per post verzonden, verzendkosten kunnen mogelijk hoger uitvallen. Neem voor meer informatie contact op met ons via

De rietrol bevat 70 stengels p/m1 en is goed voor ongeveer 15m2. Deze rollen worden gebruikt als ondergrond voor basis leemstuc of kalkstuc. De rietrol wordt op de muur bevestigd en daarna afgewerkt met basisleem of kalk. Wilt u meer stabiliteit en stevigheid voor uw leem- of kalkstuc, verwerk dan Autex wapeningsweefsel op 3/4 van uw stucwerk in plaats van rietrollen.

Afmetingen rietrol

  • 10m lang en 1,5m breed, 15 m2
  • Ongeveer een cm dik.
  • 70 stengels per meter.

De rietrol is makkelijk te snijden en te nieten.

Tierrafino rietrollen kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

 

Additional information

Weight25 kg