Producten

Out of stock!

Tierrafino rietrol 15m2

60.00

De Tierrafino rietrol wordt gebruikt als ondergrond voor basisleem of kalk. De rietrol wordt op de muur bevestigd en daarna afgewerkt met basisleem of kalk. Wilt u meer stabiliteit en stevigheid voor uw leem- of kalkstuc, verwerk dan Autex wapeningsweefsel op 3/4 van uw stucwerk in plaats van rietrollen.

Let op: deze rietrollen kunnen niet per post verzonden, verzendkosten kunnen mogelijk hoger uitvallen. Neem voor meer informatie contact op met ons via

De rietrol bevat 70 stengels p/m1 en is goed voor ongeveer 15m2. Deze rollen worden gebruikt als ondergrond voor basis leemstuc of kalkstuc. De rietrol wordt op de muur bevestigd en daarna afgewerkt met basisleem of kalk. Wilt u meer stabiliteit en stevigheid voor uw leem- of kalkstuc, verwerk dan Autex wapeningsweefsel op 3/4 van uw stucwerk in plaats van rietrollen.

Afmetingen rietrol

  • 10m lang en 1,5m breed, 15 m2
  • Ongeveer een cm dik.
  • 70 stengels per meter.

De rietrol is makkelijk te snijden en te nieten.

Tierrafino rietrollen kopen?

Kom met ons in contact als u meer informatie wenst te ontvangen over dit product. Contact opnemen kan door te bellen naar 0575 432 336 of te mailen naar info@eco-bouwmaterialen.nl.

 

Additional information

Weight 25 kg